Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Koordinerat vänsterattentat mot Christian Petersons hem och kontor

AFA kastade in rökgranat i lillasysterns sovrum Attentatet utförs mindre än en månad efter att polisen lade ner utredningen mot Tor Alsén.

Avmaskerat avslöjar AFA-ledares hemliga adress i Göteborg

Ville inte att någon skulle veta var han bodde Nu har Tor Alséns verkliga adress avmaskerats.

Mark Lorentzon hittad död

Inget brott misstänks Låg i vattnet vid Stenpiren i centrala Göteborg.

Förintelsetroende utpekad bombman jagas av polisen

55-åringen: Är som Auschwitz Kemikaliedoft och spring i trapphuset på udda tider enligt grannar.

En brottsplats i Göteborg.

Jättesprängning i Göteborg - 20 till sjukhus

Tisdag morgon detonerades en bomb i centrala Göteborg Gängkriminella pekas ut som potentiella förövare.

Kassör tog 1 miljon kronor från Judiska församlingen i Göteborg

Einar Kaplan var kassör i tre olika judiska föreningar 2018 flyttade Kaplan över 1,5 miljoner kronor till egen ficka och gav dem sedan till okända bedragare.

Flera livstidsdomar efter gängavrättning i Göteborg

INRIKES. Idag dömdes 13 män för inblandning i ett mord i Gamlestaden i Göteborg förra året, varav fyra till livstid.

Övervakningsfilm visar “jappningen” i Göteborg

GÖTEBORG. Mitt på dagen i fredags avrättades en kriminell invandrare i Göteborg. Filmmaterial från en övervakningskamera som visar avrättningen sprids nu på internet.

Sakariye Ali Ahmed häktades för polismordet

INRIKES. Den misstänkte polismördaren Sakariye Ali Ahmed har under söndagsförmiddagen häktats för polismordet i Biskopsgården.

Polis mördad på öppen gata i invandrarghetto

MORD. Under onsdagsnatten sköts en polis till döds i Göteborg. Polisen har utlyst tyst minut idag och har satt in alla sina resurser för att få fram uppgifter om vem den hittills okände gärningsmannen är.

Erik Nord slutgiltigt besegrad – Högsta domstolen vägrar pröva “kollektiv HMF”

GÖTEBORG. Högsta domstolen har nu fastställt hovrättsdomen som underkände polischef Erik Nords försök att vara makten till lags genom en kreativ och olaglig omtolkning av lagen om hets mot folkgrupp.

Moderat vill använda militären i invandrargetton

INRIKES. Efter den senaste tidens våldsamheter i den invandrartäta Göteborgsförorten Hjällbo, föreslår moderaten Alex Josefson att man borde kalla in militären i området.

AFA vandaliserar slott som Exakt24 hade kontor i

VÄNSTEREXTREMISM. Efter att ha förnedrats av 19-åringen Christian Peterson kontrar AFA Göteborg med att spraya färg på hans kontor när han var bortrest.

Åtal för HMF genom “Hitlerhälsning” ogillas

BROTTET HMF. På ett foto från ett torgmöte i Göteborg såg en polis en man med höjd högerarm. Anmälan om HMF gjordes. Nu har den brottsmisstänkte frikänts - efter nästan tre år.

Träskrödingar flydde i panik efter misslyckad attack mot journalist – nu avslöjas våldsnätverket

VÅLDSVÄNSTERN. Vänsterextremisten Tor Alsén med kamrat fick ta till flykten när de skulle vandalisera en Exakt24-journalists bil. Nu avslöjas ett helt nätverk kring den vänsterextreme sjuksköterskan.

Lysande budskap på 70 meter hög kran: ”Förintelsen är en bluff!”

FÖRINTELSEN. Lysande blå och gröna bokstäver som bildade budskapet ”Förintelsen är en bluff” kunde på onsdagskvällen ses mot kvällshimlen på den 70 meter höga Eriksbergskranen i Göteborg. Uppdaterad med film.

Abbe Blattelito fick stryk av gäng från förorten Hjällbo

INRIKES. Influencern Abbe Alsaadi, mer känd som "Abbe Blattelito", fick stryk i Göteborgsförorten Hjällbo.

Man åtalas för hot mot Erik Nord: “Det värsta attentatet någonsin!”

GÖTEBORG. En 25-årig man som rymt från en rättspsykiatrisk klinik framförde dödshot mot Erik Nord, polischef över Storgöteborg. Nu åtalas han vid Göteborgs tingsrätt.

Förskolelärare förtvivlad efter tvångsförflyttning till rasfrämlingsområde

MÅNGKULTUR. För att skapa en mer "jämlik" förskolemiljö i Göteborg, tvångsförflyttas förskollärare till rasfrämlingstäta områden.

Vagina-målningar på väggarna utanför Skatteverkets nya kontor i Göteborg

KULTURMARXISM. Ett nybyggt kontorshus i Göteborg, där Skatteverket är en av hyresgästerna, kommer att få väggarna i trapphusen dekorerade med kvinnliga könsorgan. Carolina Falkholt, känd för muralmålningar med könsorgan, är en av sju konstnärer som är i färd med att dekorera trapphusen.

Elva miljarder ska köpa bort “den särskilda utsattheten” hos Göteborgs ghetton

MÅNGKULTUREN. Om fem år kommer Göteborgs sex värsta områden ha omvandlats till mångfaldsidyller - för nu pungslås svenska skattebetalare på elva miljarder, som går till sophantering, klottersanering, ”trygghet” och nybyggnation.

Två skadade i ny sprängning i Göteborg – för andra gången vid samma lägenhet

SPRÄNGNINGARNA. Idag smällde en bomb i ett flerfamiljshus i Göteborg.

Tågvagn läcker gasol – stopp i tågtrafiken mellan Göteborg och Stockholm uppdaterad

INRIKES. En tågvagn i närheten av Sävenäs station i Göteborg läcker gasol vilket medfört att det är stopp i tågtrafiken mellan Göteborg och Stockholm.

En man knivskuren på centralstationen i Göteborg

GÖTEBORG. En man har blivit knivskuren inne på centralstationen i Göteborg. Delar av centralen är avspärrade och den skadade mannen har förts till sjukhus. Knivattacken ska ha skett i samband med ett bråk.

Rasfrämmande maffiaklaner väljer Sverige för bidragen

FOLKUTBYTET. Rasfrämmande klaner håller Sverige i ett järngrepp. När klansystem överförs till vita länder med hög nivå av social tillit, muterar de till organiserad brottslighet.

Explosion i Göteborg – lastbil började brinna

INRIKES. I Göteborg inträffade under söndagskvällen en explosion vid en lastbil som tog eld. Polisen ser inget motiv till sprängningen.

Grundskola bannlyser “machokläder” – kan vara olagligt

SKOLAN. På Jensens grundskola har bland annat mjukisbyxor förklarats vara ”icke önskvärda”. Påbud om elevernas klädsel bryter dock enligt Skolverket mot yttrandefriheten.

Skjutning i Hjällbo under kvällen

INRIKES. Polisen fick under kvällen larm om en skottlossning i en av Göteborgs stadsdelar, Hjällbo. Polisen har upprättat en anmälan om mordförsök.

Fyra personer har anhållits efter en kidnappning i Göteborg

INRIKES. I torsdags kväll kidnappades en ung man i Göteborg och nu har fyra personer anhållits misstänkta för människorov och utpressning. Polisen är fortsatt förtegen kring händelsen.

Kommunstyrelsen i Göteborg förklarar krig mot “högerextremism”

1984. Göteborgs Stads ledning pekar nu ensidigt ut ”radikalnationella” i staden som ”hotet mot demokratin”. Dessa ska kartläggas och en nämnd ska ta fram förslag på hur lokalbefolkningen kan skyddas från dem.

Syndikalistpöbel misshandlade meningsmotståndare – en vänsterextremist får samhällstjänst

INRIKES. En vänsterextremist som deltog i misshandeln där Youtubern "Ulven" oprovocerat slogs och sparkades i huvudet döms nu till samhällstjänst.

Stor bilbrand i Götebord – branden spreds till lägenhetshotell

GÖTEBORG. Under natten till torsdag sattes 10-15 bilar i brand i Majorna i Göteborg. Branden spreds till en fastighet som inrymmer ett lägenhetshotell.

Skolanställd kidnappades på väg hem från arbetet

INRIKES. På tisdagseftermiddagen blev en skolanställd i Göteborg kidnappad och misshandlad efter arbetsdagens slut. Den anställde hade tidigare på dagen kontaktat polisen angående beväpnade män som rörde sig utanför skolan.

Erik Nord tappar kontrollen över Göteborg – kriminell klan satte upp vägspärrar

FAILED STATE. En pågående konflikt mellan rivaliserande kriminella nätverk i Göteborg resulterade i förra veckan i att den kriminella delen av en arabisk klan upprättade en vägpostering i Angered där fordon kontrollerades.

Göteborg: Barn hölls fast av man vid hållplats

INRIKES. I Göteborg har under loppet av några få veckor inträffat två incidenter med män som hållit fast eller försökt ta med sig små barn. På söndagen greps en man som hållit fast ett fyraårigt barn på en hållplats i Kviberg.

Rasfrämmande journalist vill att Afa ska misshandla svenskar

MÅNGKULTUREN. Expressenjournalisten Ibrahim Al-Khafaji undrar på Twitter var Afa är när man behöver dem. Han vill att vänsterterroristerna ska misshandla AfS-anhängare på stan.

Polisen börjar övervaka Göteborg med drönare

ÖVERVAKNING. Nytt beslut leder till ökad bevakning av centrala Göteborg.

Självhatande svensk BLM-dåre blir viral: “My name is André Zakrisson!”

SJÄLVHAT. Iklädd afrikansk dräkt i blågula färger försökte göteborgaren André Zakrisson Öberg få en stund i rampljuset under söndagens BLM-demonstration. Nu har klippet av den afrofjäskande svensken blivit viralt.

Göteborgs polischef: “Vi såg det inte komma”

RASKRAVALLERNA. Polisen kunde inte förutse att rasfrämlingarnas demonstration i Göteborg skulle urarta, säger polischef Erik Nord.

FILM: Raskravaller i Göteborg – svensk ber invandrare om ursäkt

INRIKES. En video från gårdagens Black Lives Matter-demonstration i Göteborg visar våldsamma upplopp. I början av videon filmas en svensk man som försöker be invandrarna om ursäkt för att "vi har misslyckats med att ta hand om" dem.