INRIKES Tidigare i veckan avled rapparen med artistnamnet ”C Gambino” efter en skottlossning i Göteborg. Nu har två män gripits misstänka för inblandning i dådet.

Karar Ramadan, känd under artistnamnet ”C Gambino”, blev i tisdags den senaste i raden hiphop-artister i Sverige att mördas. Ramadan dog i efterdyningarna av en skottlossning i ett garage i stadsdelen Backa i Göteborg.

Sent på torsdagskvällen ska polisen ha anhållit två män misstänkta för medhjälp till mordet, skriver DN.

— Förundersökningen pågår med full kraft. Nu fortsätter utredningen med bland annat förhör, inhämtning av vittnesuppgifter och tekniska undersökningar, säger åklagare Shahrzad Rahimi som är förundersökningsledare, i ett pressmeddelande från Åklagarmyndigheten.

Polisen har också bekräftat att en silverfärgad bil som setts lämna brottsplatsen kan vara relevant i förundersökningen.

— Jag kan inte bekräfta det fullt ut men mycket pekar på att den har med händelsen att göra, sa Fredrik Svedemyr, polisens presstalesperson i väst till DN under gårdagen, då ett liknande fordon hade hittats utbränt.

Tidigare har bland annat rapparna Nils ”Einár” Grönberg och den gängkriminella våldtäktsmannen Mehdi ”Dumle” Sachit dödats i samband med uppgörelser i rasfrämlingarnas undre värld.