GÖTEBORG. Den flerfaldigt dömde pedofilen och våldtäktsmannen Peter Jeyaraj Larsson filmades på en spårvagn i Göteborg. En privatperson ställde ett antal frågor till den mörkhyade mannen som blev märkbart nervös och började vandra runt i spårvagnen medan han vägrade ta ansvar för sina handlingar.

Peter Jeyaraj Larsson, också kallad Peter Pimp, är före detta svensk ungdomsmästare i löpning och har under många år varit en välkänd person i Göteborgs nattklubbsliv där han genom sitt företag anordnat olika event och lurat in unga kvinnor i prostitutionsmiljöer. Larsson som beskrivs som en oerhört manipulativ och vältalig person lovade ett flertal kvinnor modelljobb och efter att han bjudit hem sina offer har han drogat och förgripit sig på dem.

Vid ett tillfälle filmade Larsson när han hade sex med två flickor, 13 och 14 år gamla. För den gärningen dömdes han till sex månaders fängelse för barnpornografibrott.

2005 anmäldes Larsson för våldtäkt av fem kvinnor i åldrarna 16-19 år. Larsson dömdes mot sitt nekande till 4,5 års fängelse för våldtäkt, misshandel och sexuellt ofredande.

Larsson är fortfarande verksam inom ”modellbranschen” och kontaktar unga kvinnor bland annat på Facebook där han går under namnet ”Jobba på Magaluf”. Larsson lockar med olika modellvisningar och även resor till Magaluf. Av konversationer på Facebook att döma träffar han regelbundet tjejer som erbjuds jobb utan att veta vem de har att göra med eller vilka risker de försätter sig i.

Källor:
Lockade med modelljobb – sen våldtog han flickorna
”Peter Pimp” åtalad för sexbrott


  • Publicerad:
    2014-03-27 12:30