VECKANS FRÅGA. Hela 69 procent av Nordfronts läsare har vänner som är meningsmotståndare.

Inom släkten och på skolan/arbetsplatsen kan man vara ”tvungen” att umgås med alla sorters personer. Men utöver umgänge med dessa anser 69 procent av Nordfronts läsare att det inte är fel att även ha vänner som är meningsmotståndare. 25 procent är av motsatt åsikt.

Det stora antal som svarat ja kan betyda att många nationella är (för) toleranta mot sin omgivning och att Nordfronts läsarskara består av många ”vanliga” människor.

Det finns dock även tecken i kommentarerna att frågan var ställd på ett mindre bra sätt. I kommentarsfältet talades bland annat om vänner och flickvänner som rabblar PK-fraser för att alla andra gör det, medan texten (men inte frågan/alternativen) gav exempel på nationella som dricker öl med den lokala AFA:iten på helgerna eller umgås med värsta sortens liberal som vill förbjuda dig. Alltså aktiva meningsmotståndare som vill dig ont och/eller sådana som aktivt arbetar för/understödjer folkmordet på svenskarna.

I kommentarerna skriver bland annat Landsort att han umgås med en meningsmotståndare, men att han ställer vissa motkrav:

Jag har en god vän som varit intresserad av vänsterjippon. Tror inte personen är särskilt intresserad numera då denne tjänar bra med pengar inom sin bransch. Visst finns där ett lätt vänsterperspektiv, men då denne är neutral, ingen angivare så tycker jag om personen ändå. Min lojalitet sträcker sig till den grad att en person av bra och lojal karaktär har alltid mitt stöd (självklart undantag som övergrepp eller liknande saker).

Veckans fråga är nu avslutad. En ny fråga kommer upp under kvällen.

Veckans fråga

Varje måndag lägger Nordfront upp en ny omröstning (kvällstid) och sammanfattar den gamla (morgon). Har du förslag på frågor som skulle passa som ”Veckans fråga”? Kontakta då redaktionen@nordfront.se.


  • Publicerad:
    2017-08-14 12:00