MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Här kommer Pär Sjögrens tal från 1 maj-demonstrationen i Ludvika.

På första maj i Ludvika talade Näste 5:s nästeschef Pär Sjögren bland annat om mångkulturens konsekvenser och politikernas svek. Sjögren lyfte fram hur Nordiska motståndsrörelsen arbetar i hans näste för att belysa mångkulturens baksidor, med riktade aktioner på platser där det skett gruppvåldtäkter och liknande. Men även hur politikerna förgäves gör allt för att försöka motarbeta organisationens kraftiga framfart i Dalarna.

Avslutningsvis berörde han i talet Nordiska motståndsrörelsens valkampanj och visioner för Ludvika. Dessutom berättade han om vilket ”dream team” kandidaterna till kommunfullmäktige utgör:

Vi kommer driva en valrörelse här i Ludvika som inte bara kommer gå till historien som den mest intensiva som någonsin bedrivits utan även som den som när flest lokalpolitiker blir konfronterade för deras svek mot Ludvikas befolkning!

Sanna mina ord, det kommer bli episkt

Vi har en bra lista med åtta stycken kandidater som ställer upp här i Ludvika. Samtliga med den erfarenhet som behövs för att klara av ett sådant uppdrag och representera partiet på ett bra sätt. Vi har en person som suttit flera mandatperioder sedan tidigare och har erfarenhet som nämndeman. Vi har Pär Öberg som fullständigt fått politikerna att sätta kaffet i vrångstrupen av sina raka och ärliga ståndpunkter på kommunalfullmäktigemötena. Vi har ett flertal aktivister som varit medlemmar länge och kan vår ideologi och utmärkt sig väldigt bra under lång tid i partiets tjänst.

Nordfront kommer med jämna mellanrum att publicera tal från 1 majdemonstrationerna i Ludvika och Boden.


  • Publicerad:
    2018-05-24 20:47