STUDIO BOTHNIA. Ikväll sänder Studio Bothnia en exklusiv intervju med författaren och debattören Jüri Lina.

OBS! På grund av ett tekniskt problem avbröts sändningen mitt under Holmqvists intervju med Jüri Lina. Den kommer under kvällen att laddas upp separat.

Robert Eklund och Simon Holmqvist har besökt ett underjordiskt föredrag med den frimurarkritiske författaren och debattören Jüri Lina, som föreläste under temat ”Bakom demokratins fasad”. Simon Holmqvist fick dessutom en exklusiv intervju med Lina, där man bland annat diskuterade frimureriets påverkan på historien och kopplingar till judenheten.

Man kommer även att diskutera Facebooks nya kryptovaluta ”Libra”. Vad betyder det och vilken inverkan kommer det judisktägda bolaget att ha på kryptovalutamarknaden?

Missa alltså inte kvällens Studio Bothnia!

Med tanke på Youtubes censur kommer avsnittet att sändas på ett nystartat Youtubekonto som inte annonseras ut i förväg. Håll därför utkik efter den inbäddade sändningen i denna artikel klockan 19:00!.

Stöd Studio Bothnia – swisha till 0702518079!

Ni som donerar och inte vill ha ert förnamn uppläst i programmet, meddela det i donationsmeddelandet genom att skriva ”ej namn”.

Om Studio Bothnia

Studio Bothnia är ett webbtv-projekt från Näste 6 och en del av Nordfront TV. Budskapet som förs ut i sändningarna kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robert Eklund och Simon Holmqvist.

Studio Bothnia kommer även att ha med gäster i avsnitten.


  • Publicerad:
    2019-06-20 14:50