Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

SB Live: Federley-fadäsen och coronakrisen SWISH: 0702518079

Av Redaktionen, 2020-11-28
redaktionen@nordfront.se

STUDIO BOTHNIA. Ikväll diskuterar Eklund och Holmqvist den stora skandalen i Centerpartiet med Fredrick Federleys pedofilsambo. Dessutom snack om andra vågen i coronapandemin.

Avsnittet sänd just nu på Dlive, Youtube och VK.

Som Nordfront skrivit om under veckan har Centerbögen Fredrick Federley verkligen trampat i klaveret, när den skvallersajt avslöjade att han bor sambo är en pedofil som dömts för väldigt grova sexualbrott mot barn.

Ikväll går Robert Eklund och Simon Holmqvist igenom den stora skandalen.

Dessutom snack om coronapandemin, som nu är inne i den ”andra vågen”. Vad är det egentligen som pågår och hur har svenska myndigheter hanterat krisen?

Vinn en säkrare mobiltelefon!
Under avsnittet utlystes också en tävling: Donera minst 500 kronor till Studio Bothnia och ge förslag till en ny slogan för programmet och vinn en PinePhone. Detta är en telefon som Robert Eklund tidigare recenserat, där man bland annat kan välja operativsystem och dessutom har funktioner där man kan stänga av kamera, mikrofon och GPS med en hårdvaruswitch.

Se Robert Eklunds recension:

För att delta i tävlingen: Donera minst 500 kronor till Studio Bothnia till nummer 0702518079. Märk donationen ”Tävling”. Mejla sedan dina kontaktuppgifter och ditt förslag till slogan för Studio Bothnia till simon.holmqvist@nordfront.se.

Vinnaren kommer att koras kring årsskiftet.

Stöd Studio Bothnia – swisha till 0702518079!

Ni som donerar och inte vill ha ert förnamn uppläst i programmet, meddela det i donationsmeddelandet genom att skriva ”ej namn”.

Om Studio Bothnia

Studio Bothnia är ett webbtv-projekt från Näste 6 och en del av Nordfront TV. Budskapet som förs ut i sändningarna kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robert Eklund och Simon Holmqvist.

Studio Bothnia kommer även att ha med gäster i avsnitten.


  • Publicerad:
    2020-11-28 18:12