MUSIK Nyligen överlevde Donald Trump ett mordförsök under ett kampanjmöte. Detta fick många kritiker att ställa sig bakom den sionistiske skojaren, trots att hans första kampanj mynnade ut i enbart sionism och antivita reformer.

I söndags vaknade vi upp till nyheten att den amerikanska expresidenten, tillika nuvarande republikanska presidentkandidaten Donald Trump, utsatts för ett mordförsök. Det ägde rum under ett kampanjmöte i Pennsylvania då en skytt avlossade flera skott från ett närbeläget tak. Under Trumps tal kunde man se hur han plötsligt tog sig för örat och dök under podiet.

Som (enligt vissa) genom en gudomlig nyck vände sig presidentkandidaten i sista sekund om för att se på statistik om illegal invandring. Följden av detta ”gudomliga ingripande” var att den kula som var ämnad att öppna och förevisa vad Trumps orangea huvud egentligen innehåller istället bara gick genom hans öra.

Den kanadensiske rapparen Tom MacDonald har även släppt en låt vid namn ”You Missed” som handlar om attentatet. Den hade egentligen varit veckans låt men den bedöms helt enkelt vara för dålig av oss på Nordfront. Dessutom uppvisar MacDonald totalt basketbollamerikan-beteende i videon med ”grillar” på tänderna som man tyvärr får bevittna i en väldig detaljrikedom.

Veckans låt är istället den mer energiska ”Donald Trump: Let’s Make America Great Again Theme Song”. Låten härstammar från 2016 då stora delar av den nationella rörelsen ställde sig bakom Trump under hans första presidentvalskampanj. Ett uttryck som man ofta använde för att göra narr av de människor som hysteriskt motsatte sig Trump var ”Orange man dålig”. Ett uttryck man sedermera bittert fick ta till sig allt eftersom hans antivita presidentperiod fortskred. Den hypersionistiska Trumps löften om murar och deporteringar av rasfrämlingar byttes snabbt ut mot pengar till Israel, import av utlänningar av ”den lagliga vägen” samt bombningar av fredliga arabländer i Mellanöstern.