PEDOFILI Föreningen Dumpen har konfronterat sin 500:e ”gädda” sedan den grundades 2021. Det var pedofilen Andreas som kontaktade deras fiktiva 13-åriga flickor och konfronterades när han stämt träff med en av dem.

Igår publicerade Dumpen sin 500:e ”gädda” som är Andreas N från Göteborg. Han har tagit kontakt med och chattat med flera av deras fiktiva flickor och det framgår tydligt att han inte tvekat en sekund över att de bara är 13-14 år. Istället har han skickat nakenbilder och beskrivit i detalj vad han vill göra när de träffas.

När Sara Nilsson och Patrik Sjöberg från Dumpen konfronterade Andreas var han påverkad av droger. Först förnekade han allt och sedan tog han Sjöbergs telefon och sprang iväg, men lade sedan ner den och sprang vidare. Senare använde han samma ursäkt som journalisten Henrik Jansson som Nilsson och Sjöberg ”fiskade upp” härom veckan: han visste att han pratade med Dumpen hela tiden.

Dumpen grundades 2021 och målet är att locka fram och konfrontera och avslöja pedofiler så att de inte kan begå fler brott. De har även projekt för att hjälpa personer som utsatts för sexuella övergrepp. Trots arbetet för barns rätt att inte utsättas för sexualbrott har Dumpen fått kritik från bland annat vänsterextrema ETC, som menar att det i själva verket är pedofilerna det är synd om. Särskilt upprörda har vänsterextremister blivit när pedofiler som avslöjats av Dumpen har begått självmord.