STORBRITANNIEN. En kvinna tvingade sin 14-åriga adoptivdotter att inseminera sig för att hon själv ville ha fler barn. Kvinnan har nu dömts till fem års fängelse.

En kvinna i Storbritannien som redan hade tre adoptivbarn nekades att adoptera igen. För att få ett barn till tvingade kvinnan sin då 14-åriga adoptivdotter att inseminera sig med sperma hon beställt från Internet. I domen, som den brittiska tidningen The Guardian tagit del av, stod det att den unga flickan var så rädd för sin mamma att hon inte vågade säga emot. Flickan ska ha sagt att hon hoppades på att mamman skulle älska henne mer om hon gjorde som mamman ville.

Dottern fick missfall vid 14-års ålder men fortsatte regelbundet att inseminera sig tills att hon födde ett barn när hon var 16 år. Vid det laget hade hon inseminerats sju gånger. Det var inte förrän när barnet föddes som fallet uppmärksammades. Barnmorskorna på sjukhuset kände en oro över den påträngande och okänsliga mamman, som försökte hindra sin dotter från att amma sitt nyfödda barn. Personalen märkte också en ovilja från dottern att lämna ifrån sig barnet till sin mamma och larmade därför socialtjänsten.

Mamman erkände övergrepp mot barn och avtjänar nu ett fem år långt fängelsestraff.

Källa:
Flickan tvingades inseminera sig


  • Publicerad:
    2013-04-30 10:56