WEBBTV. Nu blir det busenkelt att stödja Nordiska motståndsrörelsen med kryptovaluta — här är instruktionsfilmen som förklarar ALLT!

Det är jättespännande med Bitcoins, och detta kan inte ZOG stoppa.

Efter att Nordiska motståndsrörelsen systematiskt fått sina bankkonton nedstängda presenterar vi nu ett smidigt och enkelt sätt att stödja organisationen.

Applikationen som används för att donera kryptovaluta heter Wirexapp och när den väl är konfigurerad blir det inte svårare än att donera via Swish.

Enkelt förklarat kopplar användare ett befintligt visakort till Wirexapp och kan då busenkelt köpa Bitcoins, som därefter kan skickas vidare till ett projekt att stödja.

Det går inte att stänga ner Bitcoin-plånböcker:

Till skillnad från reguljära bankkonton går Bitcoin-plånböcker inte att godtyckligt stängas ner av bankmaffian. Det innebär att så fort lyssnare och tittare lärt sig att donera på detta vis kommer det innebära en bättre ekonomi för organisationens medieprojekt, något som kommer att driva utvecklingen framåt ännu mer.

— När Radio Nordfront hade som mest donationer drog vi in ungefär 20 000 kronor varje vecka. På den tiden hade vi möjligheter för lyssnare att donera genom Paypal och Swish. Detta retade så klart onda krafter som aktivt saboterade donationsflödet. Därför blir det extremt tillfredsställande när dessa krafter inte kommer kunna stänga ner detta flöde, säger Robin Palmblad från Radio Nordfront och Nordfront TV.

Aktuella Bitcoin-plånböcker:

Radio Nordfronts och Nordfront TVs:

16MCD2JxYPUy25zZavhZJHqiLJASaYV8z6

Glöm inte att e-posta namn/alias och summa donerad till radionordfront@protonmail.com för att bli tackad i Radio Nordfront-sändningarna.

Nordfronts:

1DQHohS9xUDoPt2WnABRhCCAovjVHRQv4d

Det finns även ytterligare Bitcoin-adresser till många olika poddar från Nordisk Radio. Kolla poddarnas artikel och se ifall de har en Bitcoin-adress.

Stöda kampen genom Bitcoins:


  • Publicerad:
    2019-04-04 22:22