Vill vi veta vad vi har att vänta oss i Sverige om ingenting görs behöver vi bara ta en titt på Holland. Där i Europas mest demokratiska/liberala land ställer, som Nationellt Motstånd tidigare rapporterat om, ett öppet pedofilparti upp i val. Nu uppdagas även att barn kommer delta i en Pridefestival i Amsterdam, något som har stöd av stadens borgmästare.

Varje år arrangeras i de stora städerna de så kallade Pridefestivalerna med offentliga bögerier, sadomasochism och allt vad det innebär. Knappast ett lämpligt arrangemang för någon att delta, allra minst barn. Men där håller Amsterdams borgmästare Job Cohen inte med. Enligt honom är det fullt normalt att barn deltar i Gaypride.

För en tid sedan uppdagades att ett tiotal barn i åldrarna 11 till 16 hade tänkt delta i Gaypride Amsterdam 2007. Dessa barn tillhör en grupp som kallar sig LGBT teens (Lesbisk, Gay, Bisexuell, Transsexuell) och tänker anlända till spektaklet tillsammans i båt. Cohen hade först inte tänkt tillåta detta eftersom han på grund av de vuxna deltagarna ansåg det hela ”för riskabelt” [!].

Det tog dock inte lång tid innan Cohen, som själv är engagerad i homofrågor, ändrade sig. Prideorganisatörerna har nämligen lovat att barnens båtar kommer placeras långt bort från de vuxna deltagarnas och att risken för övergrepp därmed minskas.

Några relaterade artiklar
Homoaktivister grundar pedofilparti.
Homorörelsen demonstrerar för pedofildömda iranier.
RFSL:s ordförande i styrelsen för pedofilanklagad homoorganisation.
Staten finansierar homosexuell fritidsgård med pengar från avlidna svenskar.


  • Publicerad:
    2007-02-20 00:00