USA. Borgmästarkandidaten Sarah Iannarone bekänner på twitter att hon är Antifa. Hon leder i opinionsundersökningarna mot den sittande borgmästaren Ted Wheeler.

Sarah Iannarone anklagar människor med MAGA-kepsar att vilja utrota judarna. I verkligheten är de som röstar på Trump väldigt judevänliga och President Trump själv har kallats den vänligaste ledaren mot det judiska folket.

Williamette Week presenterar en opinionsundersökning där sittande borgmästaren Ted Wheeler har 30 procent av väljarna medan Sarah Iannarone har 41 procent. 13 procent har inte bestämt sig medan 16 procent funderar på att skriva olistade kandidaters namn på valsedlarna.

Enligt Andy Ngô är Iannarones kampanjledare Gregory McKelvey kommunist. En annan twitteranvändare länkar en bild på McKelvey när han bär en keps med hammaren och skäran.

Under de tidigare kravallerna skapades CHAZ i Seattle. Detta experimentet var ett monumentalt misslyckande.

Försök att skapa en autonom zon i Portland under samma tid misslyckades då myndigheterna omedelbart rev ned barriärerna något som förgrymmat vissa invånare.

Portland är en stad med 600 000 invånare och det återstår att se hur detta experiment utfaller om Iannarone skulle bli vald.


  • Publicerad:
    2020-10-08 21:30