INRIKES. Staffanstorps kommuns reklamfilm har fått stor uppmärksamhet då den skildrar svenskar, vilket av många anses ”rasistiskt”. Nu kräver Claes Ohlson att deras flyttkartonger tas bort ur filmen.

Claes Ohlson ångrar att de lät trycka sitt namn på flyttkartongerna man säljer. Skärmbild: Youtube.

Claes Ohlson som bland annat säljer flyttkartonger med sitt namn på försöker nu påverka hur deras kartonger används efter att de bytt ägare.

Det var i den uppmärksammade filmen från Staffanstorps kommun som flyttkartonger med Claes Ohlsons reklamtryck förekommer. Filmen har av det politiskt korrekta etablissemanget kritiserats för att det förekommer svenskar utan det obligatoriska inslaget av rasfrämlingar.

Kritiken har fått Claes Ohlson att inte bara ta avstånd från filmen utan även kräva att deras kartonger pixlas eller klipps bort ur filmen. Det svenskfientliga företaget hävdar att Staffanstorps kommun ”använt deras varumärke utan tillstånd”.

Staffanstorps normbrytande reklamfilm har blivit en stor succé med i skrivande stund närmare 255 000 visningar på Youtube.

Den Bonnierägda och svenskfientliga vänsterblaskan Expressen har då det anses ”rasistiskt” att skildra svenskar i deras eget land hängt ut filmens producent samt skådespelarna med namn och bild.

Källa:
Clas Ohlson kräver att företagets flyttlådor pixlas i Staffanstorps uppmärksammade reklamfilm


  • Publicerad:
    2019-11-20 10:15