Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Den andres död

Av Redaktionen, 2015-09-29
redaktionen@nordfront.se

GREKLAND. Finansmaffians bröd blir folkens död.

För den som minns skapades den finansiella krisen i Grekland av den amerikanska bankmaffian och regeringen Goldman Sachs. Som ett brev på posten plundrades sedan Grekland av finansmaffians trojka IMF, ECB och EU. Privatisering av hamnarna, utförsäljning av det statliga elnätet, pensionsförsämringar, höjd moms samt kravet på att kravet på att grekisk lagstiftning först måste godkännas av trojkan, ingår i det ”räddningspaket” som lades fram.

Se bild nedan:

Klicka för större bild.

Klicka för större bild.

Veckans satir

Ett gott skratt förlänger livet och då Sverige av idag på många sätt är ett stort skämt kan det vara lika bra att skratta åt galenskaperna. Nordfront har därför börjat ”Veckans satir” precis som vi redan har ”Veckans låt” (fredagar), ”Veckans propagandabild” (lördagar), ”Veckans film” (söndagar), och ”Veckans fråga” (måndagar). ”Veckans satir” kommer att publiceras på tisdagar klockan 20:00.

Idéer och uppslag till satirteckningar och andra former av satir tas tacksamt emot. Vi behöver också fler tecknare eller bildredigerare som kan skapa roliga bilder.

Är du intresserad av att hjälpa till? Kontakta då redaktionen@nordfront.se


  • Publicerad:
    2015-09-29 20:00