USA. Rapporter gör nu gällande att den illegala invandringen till USA ökar drastiskt. Detta som en följd av att både republikaner och demokrater nu förespråkar en amnesti för illegala invandrare.

USA

Den illegala invandringen till USA har ökat drastiskt den senaste tiden som en följd av att allt fler politiker i landet numera förespråkar en amnesti för illegala invandrare. En anonym person som arbetar inom den amerikanska gränspatrullen säger till den amerikanska tidningen Townhall:

”Vi har sett antalet illegala invandrare fördubblas, kanske även tredubblas sedan det började talas om en amnesti. Många av dessa människor, dock inte en majoritet av dem, är kriminella eller grova brottslingar.”

Townhall redovisar vidare statistik som man kommit över som visar att bara en liten del av alla illegala invandrare stoppas vid gränsen. Bilder som Townhall kommit över visar också att många av de illegala invandrarna smugglar in knark i landet i stora ryggsäckar.

Samtidigt som den illegala invandringen ökar har Obamaadministrationen skurit ner på gränspatrullens resurser. Detta kommer bland annat leda till att vissa delar av gränsen till Mexiko inte längre kommer patrulleras.

Källa:
Illegal Border Crossings Double, Border Becomes Less Secure as Beltway Gets Close to Deal on Immigration Reform


  • Publicerad:
    2013-04-04 14:41