ORDSPRÅK. Blir det svenskarna som faller i gropen?

Allt fler svenskar har vaknat upp nu när ingen längre kan undgå att se att Sverige är utsatt för en invasion av främmande människor. Många av de uppväckta söker också svar på frågor om vilka det var som från första början skapade mångkulturen och varför. Denna nyvunna kunskap lär knappast gynna de krafter som gjort Sverige mångkulturellt.

Mångkulturens skapare borde ha tänkt på att inte väcka den björn som sover innan de propagerade för denna massiva och okontrollerade massinvandring som nu pågår och som håller på att leda till en kraftig motreaktion. Till syvende och sist blir det inte svenskarna som faller i gropen.

Se bild nedan:

Klicka för större bild.

Veckans satir

Ett gott skratt förlänger livet och då Sverige av idag på många sätt är ett stort skämt kan det vara lika bra att skratta åt galenskaperna. Nordfront har därför börjat ”Veckans satir” precis som vi redan har ”Veckans låt” (fredagar), ”Veckans propagandabild” (lördagar), ”Veckans film” (söndagar), och ”Veckans fråga” (måndagar). ”Veckans satir” kommer att publiceras på tisdagar klockan 20:00.

Idéer och uppslag till satirteckningar och andra former av satir tas tacksamt emot. Vi behöver också fler tecknare eller bildredigerare som kan skapa roliga bilder.

Är du intresserad av att hjälpa till? Kontakta då redaktionen@nordfront.se


  • Publicerad:
    2015-09-15 20:30