INRIKES. Mikael Dahlberg, även kallad ”dynamitnazisten” i judisk media, står nu åtalad vid Varbergs tingsrätt. Tillsammans med en annan person står han åtalad för att ha innehaft sammanlagt 550 kilo dynamit.

Nordfront har tidigare varit i kontakt med Mikael Dahlberg, även kallad ”dynamitnazisten” av judisk media, angående det mediepådrag kring polisens upptäckt hos honom och en annan person. Sammanlagt ska polisen ha hittat 550 kilo dynamit och även tändhattar. Idag inleddes åtalet mot de båda männen vid Varbergs tingsrätt. Männen är åtalade för en rad olika brott.

I samband med att det blev känt att Mikael är nationell påbörjade media en hetsjakt mot honom och döpte honom till ”Dynamitnazisten”. Bland annat ska en före detta vän till Mikael gått till massmedia och berättat att han såg upp till Breivik, något som media direkt nappade på. En annan anledning till hans nya smeknamn är för att det hittades litteratur och annat som kan kopplas till nationalsocialismen.

Mikael har fått stor medial uppmärksamhet på grund av kopplingarna till nationalsocialismen och olika nationella organisationer medan den andre mannen knappt nämns alls. Något som kan tyckas konstigt med tanke på att Mikael enbart hade cirka 50 kilo dynamit hemma och den andre mannen hade nära 500 kilo dynamit.

Läs hela intervjun HÄR.

Källa:
”Dynamitnazisten” ställs nu inför rätta


  • Publicerad:
    2015-12-17 20:30