Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Högt uppsatt SD-pedofil sexchattade med fiktiv 14-åring

Konfronterades då han bedrev valkampanj för partiet ”Gillar söta pojkar som gillar att suga” 

Yxman angrep skola i Varberg

INRIKES. En ung man begav sig idag till en gymnasieskola i Varberg, utrustad med en yxa.

Hallands länsstyrelse ändrar sig – börjar med skyddsjakt mot varg

JAKT. I Sydvästsverige stryker en varg omkring som dödat 58 får på en och samma gård. Nu ska den jagas.

Åttonde hästen i Varberg i år som misshandlats med vassa föremål

MÅNGKULTUREN. Hästen Sanny fick ett vasst föremål inkört i anus upprepade gånger. Polisen säger det är svårt att utreda sådana brott.

Sprayaktion i Varberg

Natten till söndagen den 15/3 samlades delar av Kampgrupp 201 i Varberg för att uppmana folket till kamp. Nordiska motståndsrörelsens budskap sprayades på ett 40 tal platser i stadens centrala delar. Varberg vakna! Anslut er till Nordiska motståndsrörelsen och hjälp till i kampen för ras och nation!

Informationsspridning i Varberg

Lördagen den 14/3 delades flygblad med Nordiska motståndsrörelsens budskap ut till villor i centrala Varberg av Kampgrupp 201. Ca 250 flygblad bytte ägare.

Kampsportsträning i Varberg

Fredagskvällen den 6/3 samlades delar av Kampavdelningen från Näste 2 för en gemensam träning. Som uppvärmning körde man ”beep testet” som är ett konditionstest för att mäta sin kondition, kortfattat går det ut på att springa tjugo meter fram och tillbaks så många gånger man orkar, snabbare för varje vända. Efter detta gick man över […]

Kampsportsträning i Varberg

Tisdagen den 28/1 samlades delar av Kampgrupp 201 utanför Varberg för att hålla en gemensam träning. Man värmde upp med en ca 2 km löprunda för att sedan träna på huvudrörlighet i kampsport, detta är extremt viktigt för att kunna effektivt kontra slag från ens motståndare. Man avslutade sedan med sparring. Vill du lära dig […]

Dubbelt upp i Näste 2

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Näste 2 höll i två lyckade offentliga flygbladsutdelningar samtidigt i Västra Götaland och Halland.

Offentlig flygbladsutdelning – Varberg

Lördagen den 18 januari begav sig delar av kampavdelningen i Näste 2 till Varberg för att uppmana invånarna till kamp för ras och nation. Man ställde upp sig på stora torget och det tog inte mer än en minut förrän diskussioner med allmänheten var igång. Unga som gamla gick fram till motståndsmännen för att diskutera […]

Informationsspridning i Varbergs kommun

Söndagen den 12/1 begav sig 2 kamrater från kampgrupp 201 till Bua i Varbergs kommun för att sprida Nordiska motståndsrörelsens budskap via flygblad. Ca 350 flygblad bytte ägare och inga störningsmoment inträffade. Man sanerade även byn från folkfientlig propaganda och ersatte det med klistermärken med sunda nationalsocialistiska budskap.

Uppmaning till vit ungdom – Varberg

Natten till torsdagen den 9/1 samlades Kampgrupp 201 i Varberg för att uppmana svenska ungdomar till handling för ras och nation. Då gymnasieskolorna startar upp efter jullov på morgonen begav man sig till Peder skrivares gymnasium och LBS gymnasium och täckte dessa skolor med Nordiska motståndsrörelsens budskap med sprej, affischer och klistermärken. Efter detta rörde […]

Informationsspridning i Varberg

Fredagseftermiddagen den 3/1 delades informativa flygblad från Nordiska motståndsrörelsen ut till lägenheter i centrala Varberg. En äldre dam som gick förbi i trappuppgången i en av byggnaderna frågade vad det var som delades ut, när hon fick reda på att det inte var någon konsumtionshets utan istället nationalsocialistisk information så tog hon glatt emot ett […]

Informationsspridning i Varberg

Måndagen den 9/12 delades ca 150st antiglobalistiska flygblad ut till villor och lägenheter i centrala Varberg av Kampgrupp 201. Trots blåsigt väder gick allt som tänkt och inga störningsmoment inträffade. Ni som fick ta del av dessa flygblad eller läser denna kamprapport uppmanas att ansöka till Nordiska motståndsrörelsen snarast för ett fritt och enat Norden!

Offentlig flygbladsutdelning i Varberg

Lördagen den 23/11 samlades delar av Näste 2 i Varberg för en offentlig flygbladsutdelning. Man ställde upp på en av stadens mest befolkade gator som går mellan gallerian i centrum och stora torget där det hölls en torgmarknad. Flygbladen gick åt i rask takt och flera positiva diskussioner hölls med allmänheten. Telefonnummer byttes med en […]

Vänsterpartistisk åklagare anmäls efter att ha hotat med åtal i kommunfullmäktiges talarstol

INRIKES. Den vänsterpartistiska åklagaren Ingela Svensson anmäls nu av Åklagarmyndigheten till Statens ansvarsnämnd efter att ha hotat med åtal under fullmäktigedebatt i Varberg.

Polispatrull beskjuten vid olycka – Uppdaterad

VAPENBROTT. Poliser besköts när de skulle hjälpa till vid en bilolycka i Väröbacka.

Transvestiter hade skattefinansierad “sagostund” för barn

HALLAND. I Varberg höll de två så kallade dragqueensen ”Miss Shameless” och ”Lady Busty” en sagostund för barn på det offentliga stadsbiblioteket. Iklädda peruker och färggranna prinsessklänningar berättade de två männen om en lesbisk Askungen och könsförvirrade pappor.

Varbergs Taxi försäkrar att tafsande chaufför är avskedad

UPPFÖLJNING. Här om dagen skrev Nordfront om att den tafsande taxichaufför Muhamet Mehmeti trots fällande dom hade fått fortsätta att köra för Varbergs Taxi. Nu har företagets chef Henrik Andersson hört av sig till Nordfront och försäkrar att de avskedade Mehmeti efter den fällande domen.

Den tafsande chauffören som inte förlorade jobbet

MÅNGKULTUREN. Tingsrätten mildrade straffet för Muhamet Mehmeti då de tog för givet att han skulle förlora jobbet efter att han tafsat på en kvinna i sin taxibil. För chefen Henrik Andersson var detta inget problem och idag skjutsar sexualbrottslingen fortfarande kvinnor i sin taxi.

VARNING: Blottare befinner sig i Varbergaskogen

ÖREBRO. Under veckan har flera anmälningar inkommit om att en blottare befinner sig i Varbergaskogen i Örebro. Flera kvinnor vittnar om en man som visar sitt könsorgan och nu vill Nordfront varna kvinnor och barn att gå själva i området då blottning, förutom att det är obehagligt i sig, även kan leda till grövre sexualbrott.

“Dynamitnazisten” åtalas vid Varbergs tingsrätt

INRIKES. Mikael Dahlberg, även kallad ”dynamitnazisten” i judisk media, står nu åtalad vid Varbergs tingsrätt. Tillsammans med en annan person står han åtalad för att ha innehaft sammanlagt 550 kilo dynamit.

Växjös judestaty hamnar i Varberg

POLITIK. Den kontroversiella statyn där en judisk kvinna slår en handväska i huvudet på en tänkt nationalsocialist fick till sist tummen ner av Växjö kommun efter en hätsk debatt om yttrandefrihet. Nu har statyn hamnat i Varberg istället.

SVT Halland ljuger om Nordfront

VARBERG. Enligt SVT Halland skulle Nordfront ha ”hängt ut arrangörerna” till en så kallad antirasistisk demonstration i Varberg.

AFA:iter och kommunister ligger bakom antinazistisk demonstration, som vanligt

VARBERG. Imorgon hålls en demonstration mot Svenska motståndsrörelsens aktiviteter i Varberg. Som vanligt när det ska anordnas ”folkliga” demonstrationer mot nationalsocialismen är arrangörerna olika sorters vänsterextremister.

Aktiv kväll i Varberg

VARBERG. Motståndsrörelsens aktivister var under gårdagen aktiva i Varberg med anledning av att ett besök från Mietek Grocher, ”överlevaren” som plagierade romanen Mila 18 till sin egen självbiografi.

Kommunistisk miljonär fick sin bostad avspärrad av Motståndsrörelsen

AKTIVISM. Spärrbandsaktioner utförda av Motståndsrörelsen i Varberg har blivit omskrivna i flera medier. Ett gymnasium, en polisstation och en ”gåsleversocialists” bostad har spärrats av.