SVERIGEDEMOKRATERNA En sverigedemokratisk politiker konfronterades av pedofiljägar-hemsidan Dumpen samtidigt som han delade flygblad inför dagens EU-val. Bakgrunden till detta är att han försökt stämma träff med en fiktiv 14-årig pojke för att utföra övergrepp.

I Varberg fick Dumpen (vi vill varna känsliga läsare för väldigt stötande pedofilt innehåll i Dumpens artikel) nyligen ”napp” på en pedofil som trodde sig chatta med en 14-årig pojke. Efter att den ”14-åriga pojken” informerat pedofilen om att han är just 14 år gammal eskalerar deras konversation – som ägde rum på meddelandeappen KIK – till en sexuell sådan.

Pedofilen skriver att han ”gillar söta pojkar som gillar att suga” och är väldigt ivrig att träffas. Vidare skickar mannen två bilder på sin penis och de bestämmer att de ska träffas utomhus följande dag för att sedan gå hem till barnets mamma. Dagen efter får man utgå från att pedofilen förstått att någon är honom på spåren då han förklarar att han måste åka iväg för att sedan vara tyst i ett par dagar. När han hör av sig nästa gång meddelar han att ”han inte kan träffa barnet för att inte vill vara kriminell”.

Valkampanjade samtidigt för SD

Baserat på bilden så menar Dumpen att pedofilen förmodligen är Sverigemokrat och även fungerar som vice ordförande för Halmstads kommunfullmäktige. Ett försök gjordes även att fiska fram mannen genom att säga att pojken han sexchattade med snart fyller 15, men pedofilen svarade bara ”grattis” och blockade sedermera sitt sexobjekt.

Mannen befann sig på valkampanj ungefär samtidigt som sexchattandet ägde rum och Dumpen fick tips om mannen befinner sig i Trönninge och delar flygblad. Dumpen skriver följande om mötet med mannen som vid tillfället var iklädd en jacka med ”Sverigedemokraterna” tryckt på ryggen:

Vi åkte ut till Trönninge och mötte honom.
Han ville dock varken se loggar eller prata om varför han sexchattar med barn.
Han åkte iväg, men kom tillbaka för att hämta andra kampanjearbetare men hade inte blivit mer pratsugen under den stund som han var borta.