Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Mordmisstänkte SD-politikern omhäktas

Misstankarna stärks Patrik Thorén nu häktad på sannolika skäl.

Ica Maxi tog bort SD:s reklam

SD: "Skedde efter kunders påtryckningar" Ica Maxi: "Nej, uthyrningsföretaget missade att vi inte saluför politiska budskap"

RN DIREKT#210: Den judiska mångkulturen och förbudsförslagets fall SWISH: 0700749652

Ikväll sänder Radio Nordfront De hetaste tagningarna på de senaste händelserna klockan 19:00.

SD-politikern misstänkt för mord på kvinna

Patrik Thorén häktad Samtidigt har även en tidigare SD-politiker från området åtalats för grovt barnpornografibrott.

Nils Funcke kritiserar IT-jättarnas censur: “Inte lämpligt”

YTTRANDEFRIHET. IT-jättarna har blivit alltför dominerande, menar yttrandefrihetsexperten Nils Funcke som kritiserar företagens allt mer långtgående censur.

Barn offer i gangsterkrig – nu kräver SD Morgan Johanssons avgång

INRIKES. En sexårig pojke och hans femåriga syster uppges ha åsamkats allvarliga benskador i samband med en skottlossning i Flemingsberg söder om Stockholm under lördagskvällen. Sverigedemokraterna riktar nu åter krav på att justitieminister Morgan Johansson (S) erkänner ansvar för dåden genom att avgå och be om ursäkt till det svenska folket.

SD-Nalles nej till invandringskritisk maktallians i EU: “Synen på Ryssland avgjorde”

EUROPA. Med SD skulle en ny invandringskritisk partigrupp i EU-parlamentet bli det tredje största. Men SD avvisar gruppen då vissa av dess partier anses för lite fientliga mot Ryssland.

LUF:s kulturmarxistiska villkor för att stödja moderpartiet

LIBERALISM.Tre profilerade medlemmar i Liberalernas ungdomsförbund presenterar nu sina globalistiska och kulturmarxistiska krav på moderpartiet - för att inte överge sitt stöd för dem i nästa valrörelse.

Riksdagsmajoritet bakom misstroende mot Löfven – SD hoppas på nyval

INRIKES. Vänsterpartiet, Kristdemokraterna och Moderaterna har ställt sig bakom Sverigedemokraternas misstroendeförklaring mot statsminister Löfven. Står detta sig fram till måndag kommer regeringen att falla.

Paula Bieler påstår: “Konservativa blocket fick mig att lämna SD”

INRIKES. Judinnan Paula Bieler hävdar i en intervju att det var SD:s formering av ett konservativt block i riksdagen som fick henne att lämna partiet.

Polisförbundet svävar på målet om sin åsiktscensur

FACKLIG ÅSIKTSCENSUR. Efter att Transportarbetareförbundet fällts i Tingsrätten för att ha uteslutit en medlem med uppdrag för SD - vacklar tidigare hårda Polisförbundet i frågan.

Åkesson tycker antalet tredje världen-invällare i Sverige är ok

INRIKES. När Jimmie Åkesson intervjuades i SVT menade han att det viktiga är att hålla antalet invandrade från tredje världen på samma nivå som nu och att återvandringen ska vara frivillig.

Henrik Arnstad: “SD borde be om ursäkt till kommunismens offer”

ARNSTAD. I en ny tweet av Henrik Arnstad skriver fejkhistorikern att Sverigedemokraterna borde be om ursäkt till kommunismens offer.

Liberalerna möter hård kritik efter föreslaget samarbete med SD

POLITIK. Liberalerna möter hård kritik efter att ha föreslagit ett samarbete med Sverigedemokraterna. Vänsterextremisten Kristina Lindquist på Dagens Nyheter beskyller L för att vilja sätta icke-vita i koncentrationsläger.

Björn Söder önskar valseger för “systerpartiet” – Benjamin Netanyahus Likud

UTRIKES. I samband med det val som i veckan hållits i Israel önskade Björn Söder en valseger för det sionistiska Likudpartiet.

Domstol ogiltigförklarade uteslutning av SD-politiker – fackförening överklagar

NORRBOTTEN. "Ett hot mot demokratin" skriver Transportarbetareförbundet i ett pressmeddelande efter att Stockholms tingsrätt ogiltigförklarat deras uteslutning av en SD-politiker.

Sverigedemokraterna vill underlätta anhörighetsinvandringen

INRIKES. Sverigedemokraterna vill underlätta för personer som är medborgare i Sverige att flytta familjen som de skaffat i andra länder till Sverige. Dock är man inte helt för avskaffande av försörjningskrav.

SD tillsätter arbetsgrupp för yttrandefrihet på nätet

INRIKES. Sverigedemokraterna tillsätter en arbetsgrupp för yttrandefrihet på nätet.

Mattias Karlsson (SD) känner sig förföljd av nazister

POLITIKER. Mattias Karlsson (SD) berättar om sin traumatiska upplevelse när han såg att Nordiska motståndsrörelsen satt upp banderoller i hans hemstad. Han tror själv att banderollerna var riktade mot honom personligen och hans mörka flickvän.

Bidragsregn över alternativmedia – men Nya Dagbladet blir utan

MEDIA. Flera alternativmedier som ansökt om presstöd kommer att få betydande summor pengar, enligt ett beslutsunderlag som Fria Tider tagit del av. Nya Dagbladet blir dock utan, med motivering att tidningen drivs med ideella medel.

SD stoppar utvisning av afghansk pedofil – “anpassat sig väl i Sverige”

INRIKES. Den sverigedemokratiska nämndemannen Roland Hagström prioriterar integration över att utvisa en barnvåldtäktsman. Åklagaren yrkade på utvisning efter att afghanen våldtagit en 12-årig flicka, det höll sverigedemokraten inte med om.

Expo attackerar Telegramchattande SD-politiker – sökte svar om Tommie Lindh-fallet på Nordfront

INRIKES. Expo har hängt ut en lokalpolitiker i Nacka efter att hon deltagit i "Nordfronts fristående chattgrupp". Till åsiktspoliserna på Expo berättar hon bland annat att hon sökte sig till kanalen för att få information om mordet på Tommie Lindh. Uppdaterad.

Sverigedemokraten Peter Lundgren frias i sexofredandemål

INRIKES. Den sverigedemokratiske EU-parlamentarikern Peter Lundgren frikänns från misstankarna om sexuellt ofredande i en färsk dom från Jönköpings tingsrätt.

SD vill att internationella valobservatörer granskar media under valet 2022

INRIKES. Internationella valobservatörer bör granska medias påverkan på 2022 års riksdagsval. Detta föreslår två sverigedemokrater i en riksdagsmotion.

SD-topp från Norrköping filmades när han snortade kokain på fest

INRIKES. SD-politikern Darko Mamkovic filmades då han snortade kokain på en fest.

Moderaterna i Gävle öppnar för samarbete med SD

INRIKES. Den moderata lokalavdelningen i Gävle har beslutat att öppna för samarbete med Sverigedemokraterna efter nästa val.

Politiker misshandlad av invandrare och kallad “SD-hora”

FAGERSTA. En kvinnlig SD-politiker misshandlades förra veckan i Fagersta. Hon beskriver gärningsmännen som två afghaner som hotade henne till livet och kallade henne för "SD-hora".

SD i riksdagen: “Tommie Lindh kan inte andas”

INRIKES. Under en riksdagsdebatt om brottslighet och svenskfientlighet tog Tobias Andersson (SD) upp mordet på Tommie Lindh. Andersson kritiserade regeringens stöd för BLM och räknade upp flera svenskar som mördats av icke-vita och konstaterade att de, liksom George Floyd, inte kan andas.

Lögnarnas tempel: Jimmie Åkessons förhållande sprack på grund av otrohet

SVERIGEDEMOKRATERNA. Anledningen till att Sverigedemokraternas Jimmie Åkessons förhållande med Louise Erixon sprack är otrohet, enligt uppgifter som förs fram i podden Lögnarnas tempel.

SD störst i Sölvesborg enligt ny mätning

SÖLVESBORG. Sverigedemokraterna har ökat i Sölvesborg sedan valet 2018 och är nu kommunens största parti, enligt en ny mätning.

Åkesson gripen av turkisk polis efter flygbladsutdelning

UTRIKES. Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson greps under fredagen av turkisk polis efter att ha delat ut flygblad med texten "Kom inte till Sverige" vid Turkiets gräns. Partiets presschef Henrik Gustafsson har kommenterat händelsen med att stämpla landet som en skurkstat.

SD största parti enligt ny sammanvägning

INRIKES. Sverigedemokraterna är enligt en ny sammanvägning av opinionsundersökningar något större än Socialdemokraterna.

Niklas Orrenius hävdar: “Muslimer drabbas värst av åsiktsrepression i dagens Sverige”

LÖGNPRESSEN. I en DN-krönika utses muslimer som den grupp som är mest utsatt för åsiktsrepression i Sverige idag medan sverigedemokrater ska ha innehaft samma roll tidigare.

SD-riksdagsman slösade skattepengar med iransk älskarinna – döms för 39 bedrägerier

KORRUPTION. Tillsammans med en ung iranska åkte den tidigare riksdagsledamoten Stefan Jakobsson (SD) taxi, åt på restaurang och tog in på hotell - allt på skattebetalarnas nota. Nu döms han för 39 fall av bedrägeri.

SD kräver större opartiskhet av SVT och SR – anklagas för att vilja “styra” public service

PUBLIC SERVICE. SD-ledamöterna i riksdagens kulturutskott ville under gårdagens sammanträdde kalla in chefer för SVT och SR för att diskutera frågan om opartiskhet. Men att SD önskar se en mer opartisk public service menar andra partier är ett försök till "politikerstyre" över den statliga median.

Rättegång mot högt uppsatt SD-politruk efter utsvävningar med ung iranska

INRIKES. Idag inleddes rättegången mot den tidigare riksdagsmannen Stefan Jakobsson (SD), som efter ett stort antal taxiresor, restaurangbesök och hotellövernattningar med en iranska på riksdagens nota står åtalad för 39 fall av bedrägeri.

SD-judinnan Paula Bieler nekades smekmånad – lämnar riksdagen i protest

INRIKES. SD-judinnan Paula Bieler väljer att lämna riksdagen efter att hon nekats en månads ledighet.

Jomshof slutar som partisekreterare för SD

POLITIK. Efter knappt fem år som partisekreterare för Sverigedemokraterna väljer Richard Jomshof att lämna uppdraget. Han vill dock fortsätta jobba med politik.

SD polisanmäler omskriven “nazistutställning” i Norrköping

INRIKES. Sverigedemokraterna har polisanmält Norrköpings Stadsmuseum för grovt förtal på grund av utställningen "Medlöperi och Motstånd - Nazismen i Norrköping då och nu" som innehöll en bild av partiets styrelse i kommunen 2018.

Jude och afrikan i Mattias Karlssons (SD) nya tankesmedja

INRIKES. Mattias Karlssons nya konservativa tankesmedja Oikos har en färggrann skara medlemmar.