MÅNADEN SOM GÅTT. Allehanda rättsfall, granskning av extremvänstern och en desperat journalistkår. Mars månad har på många sätt varit en händelserik månad.

msomgatt

Månaden som gått:

I Månaden som gått reflekterar chefredaktören Fredrik Vejdeland över den gångna månaden och visar hur arbetet utvecklats och kommer att fortskrida. Statistik varvas med analyser och visioner i olika ämnen som rör Nordfronts arbete.

I början av månaden publicerade Nordfront ett tackbrev från Gyllene grynings partiledare Nikolaos Michaloliakos. Tackbrevet var sänt till Motståndsrörelsen på grund av organisationens stöd i den svåra tid Gyllene gryning befinner sig i.

Med kontinuerlig nyhetsbevakning har även Nordfronts nyhetsskribenter, och andra som hjälpt till, starkt bidragit till att informera de nordiska folken om de grundlagsvidriga brott som den grekiska regeringen nu begår mot ett folkvalt parti. Tack vare Nordfront har tiotusentals svenskar fått löpande information antingen om vad som nu sker i Grekland och lika gärna skulle kunna hända i Sverige när systemet blir tillräckligt pressat.

gyllene-gryning-brev

Månaden har annars kantats av en mängd olika rättsfall där Nordfront vid ett flertal tillfällen levererat unik information. Nordfront har fortsatt att rapportera om så väl Kärrtorp-rättegången som Lipsill-målet samt redan från början publicerat sanningsenlig information om nationalisterna som angreps av vänsterextremister i Malmö. Framför allt har Nordfront till stor del lyckats ta bort hjälteglorian från systemets gullunge Showan Shattak. Vi har kunnat visa att han har försvarat våldshandlingar mot oliktänkande samt har kopplingar till och är minst ”prospekt” inom Revolutionära fronten.

showan_fup1

Nordfront har även i en mängd artiklar granskat extremvänstern i samband med att en av deras ledare åtalats för mordförsök i samband med Kärrtorp-konfrontationen och att flera av de andra åtalats under en rättegång i Västerås. Samtidigt som Nordfront visat vad extremvänstern går för har massmedia lanserat RF-”prospekten” Showan som en oskyldig hundvalp samt fortsätter samarbeta med Researchgruppen. Och det enda detta resulterat i är att ännu fler insett massmedias gigantiska hyckleri och börjat distansera sig från det svenskfientliga systemet.

Man ska ju även ha god hjälp. Gräddan inom den journalistiska världen har under månaden tävlat i dumma uttalanden som Nordfront gärna besvarat eller refererat till. Nordfronts nyhetsredaktör Martin Saxlind svaradeÅsa Linderborgs krönika där hon föreslår att använda lagen om brott mot medborgerlig frihet mot nationalister men inte mot vänsterextremister (Linderborgs fränder). Detta då de ordningsstörningar som de senare baserar huvuddelen av sin verksamhet på är berättigade – eftersom de är ”demokrater”.

Åsa Linderborg.

Åsa Linderborg – en förvirrad hycklare.

Vidare anser Linderborgs kollega Oisín Cantwell att den ideologiska tillhörigheten tydligen ska räknas som juridisk bevisning (om misstänkta är ”anti-demokrater”). Och Jan Guillou menade att Malmöpolisen talat osanning om vänsterattacken i Malmö och påstod utan att blinka att nationalister skulle ha cirklat runt ”som hyenor” och ”i väntan på rätt tillfälle” gått till ”attack mot hemvändande eller eftersläntare” samt sådana de ”misstänkte för att vara feminister”. Tokerierna från dessa svenskfientliga hycklare bemöttes i Paulina Forslunds artikel Vår tids sagoberättare.

sagoberättare

Förutom att förtroendet för systemets media är i botten, något som Simon Lindberg kommenterade, så ser det bra ut för Nordfront. Fler läsare igen men också fler medarbetare. Ett antal gästskribenter, särskilt efter Robin Palmblads uppmaning att mobilisera till redaktionsarbete, har under månaden gästskrivit för Nordfront, däribland Katarina Gustavsson och Trond Helgeland. Trond Helgelands Nationalsocialistisk vision väckte störst intresse.

Under månaden fastställde Göta hovrätt tingsrättens straff för Nordfronts ansvarige utgivare, alltså jag själv. Detta ingrepp på yttrandefriheten är dock något vi kommer försöka dra till Högsta domstolen och med tanke på att den advokat som företräder oss är en av Sveriges främsta resningsadvokater finns goda förhoppningar om att det ska gå vägen. Men alldeles oavsett måste vi räkna med att systemets repression ökar innan systemet slutligen genomskådas av för många och krackelerar. Min inte tycka om-lista uppdateras för övrigt varje månad och kommer komma väl till pass i framtiden när den svenskfientliga makteliten måste svara inför Folkdomstolen.

Utanför hovrätten med advokat Björn Hurtig.

Utanför hovrätten med advokat Björn Hurtig.

Nordfronts stora folkbildningsprojekt har fortsatt som vanligt och varit lika uppskattat. Flera nationalister har påpekat, direkt till oss eller öppet via andra forum, att det som i huvudsak skiljer Nordfront från dess ”konkurrenter” är Dagens datum-satsningen. Dessutom verkar projektet få tidigare meningsmotståndare att se ljuset, exempelvis skriver signaturen ”Kontroversiell” följande i en kommentar: ”Min väg har gått från Ung vänster – SD – Nordfront. Dagens datum har varit en orsak till detta, det är som att läsa poesi.”

Dagens datum-poesin har under mars månad innefattat flera artiklar som vanlig massmedia aldrig skriver om. För även fast massmedia är besatt av nazism och att en tidning som Aftonbladet använder ord som börjar med ”Nazi” var tredje timme har man inte en gång under månaden skrivit om den judiska vätebomben, USA:s massaker på 200 000 civila nordvietnameser, USA:s terrorbombning av över 100 000 civila i Tokyo eller hur Churchills judiske rådgivare fick den brittiske premiärministern att terrorbomba tyska civila.

Förkolnade rester av japanska civila.

Förkolnade rester av japanska civila efter de allierades terrorbombning av Tokyo.

En av artiklarna  –  ”Bästa Dagens Datum hittills i år” – handlade om ön Saint-Barthélemy som de svenskfientliga använder sig av för att frammana svensk ”skuld” (och därmed acceptans och lydnad inför mångkulturen). Nordfront kunde visa att denna slavkoloni, som Sverige bytte till sig av Frankrike, hade en verksamhet som var nästintill obefintlig. Dessutom var uppenbarligen den transatlantiska slavhandeln, även för ”svensk” räkning, ledd av judar.

Andra rekommenderade Dagens datum-artiklar är Zarah Leander – Tredje rikets svenska näktergal, Stephen Wise – en pionjär inom judisk makt-rörelsen samt Paul Rassinier – en man med rättspatos. Paul Rassinier var en historiker som själv satt i koncentrationsläger men som tröttnade på att hans medfångar ljög om vad de varit med om och bestämde sig för själv forska kring ”förintelsen”. Under årtionden bedrev Rassinier – historierevisionismens fader – framgångsrikt detta arbete.

debunking2

Repressalier från ”rättssystemet” och drösvis med uppenbara lögner från landets svenskfientliga journalistkår kan sammanfatta mars månad. Det är ett desperat system vi ser och samtidigt ett samhälle i förändring. En räkenskapens dag skymtar i horisonten.


  • Publicerad:
    2014-04-16 22:39