AKTIVISM. På flertalet olika platser i Sverige, bland annat i centrala Stockholm och Göteborg, har EU-flaggor beslagtagits och bränts idag med anledning av den årliga ”Europadagen”.

”Idag är Sverige, Finland och Danmark medlemmar av den Europeiska unionen, vilket innebär att dessa länder har flyttat en rad viktiga beslut från sina egna parlament till karriärister och globalister i Bryssel. Eftersom EU-projektets syfte är att få in hela Europa i sionisternas världsordning är det vår skyldighet att så fort som möjligt bryta denna oheliga allians.

Nordiska motståndsrörelsen kommer:

  • Omedelbart begära utträde ur den Europeiska unionen och liknade folkfientliga sammanslutningar.”

– Från punkt 3 i Motståndsrörelsens politiska program Vår väg.

Europeiska unionen (EU) firar varje år Europadagen den 9 maj till minne av Schumandeklarationen som var den första av flera överstatliga institutioner som kom att bli EU:s grundpelare. I år firade även Nordiska motståndsrörelsen dagen på sitt eget vis. Här kommer film och bilder från några av ”firandena”:

eudagen_göteborg2

Men, vart tog ockupationsflaggan vägen?

eudagen_göteborg4

Simon Engelin håller tal vid Poseidon i centrala Göteborg: ”Mot globalism, överstatlighet och sionism! Länge leve ett fritt Norden och de fria nordiska folken!”

eudagen_göteborg5

Flaggan brann bra!

kalmar1

På Larmtorget i centrala Kalmar fick invånarna också skåda brandrök.

hudiksvall1

I Näste 4 kan man också!

Ludvika-före

Inga sionistfanor ska få vaja fritt i Ludvika inte!

ludvika

värnamo-jkp

varberg1

borlänge

503-efter

202-3

sundsvall1

skott

Har ens kamrater redan beslagtagit alla EU-fanor på orten får man se till att vara lite kreativ om man vill delta på folkfesten!

norge

Även i Norge brann en del flaggor idag.


  • Publicerad:
    2016-05-09 23:21