ANNONS. Webbshoppen Greenpilled.com har haft stängt under arbete med omorganiseringar, men nu öppnar butiken igen!

Den nordiska webbshoppen Greenpilled.com har under ungefär två månader haft stängt då man arbetat med omorganiseringar. Men nu öppnar butiken igen!

Greenpilled.com kan man handla kläder, böcker, klistermärken, muggar och lite mer på det. Exempelvis kan man köpa Nordiska motståndsrörelsens 20-årsbok, men även böcker som David Irvings bok om Goebbels eller skriften ”Dog verkligen sex miljoner?” Av Richard Harwood.

Av dessa tre ovannämnda böcker är två av dem dessutom nu på 20% rea i samband med återlanseringen! Även klistermärken och Motståndsrörelsens informationspaket är på 20% rea utöver några andra produkter.

Kundservice-Max som står för telefonväxeln på butiken och dess e-post hade dessutom detta att säga:

Det är många som har hört av sig och undrat när butiken skulle öppna igen, vi siktade på slutet av augusti men som det så ofta blir med planer så blir deadlines tajta. Vi är mycket medvetna om att det är s.k. ””klistermärkestorka”” riket runt, så det är delvis därför vi bestämde oss för att också lägga klistermärken på 20% rabatt.

Men rean varar inte för evigt så passa på att skaffa era klistermärken nu när vi är tillbaka och dessutom har rea!

Kundservice-Max finns att nås på e-post: kundservice@greenpilled.com och telefon: +4636260367. Butiken är dock automatiserad, så för att utföra ditt köp behöver du bara följa instruktionerna vid kassan! Om ni undrar mer hur det fungerar via webbshoppen kan ni dessutom läsa deras sektion Vanliga frågor.

Besök Greenpilled.com


  • Publicerad:
    2019-09-14 16:19