ANNONS. Den nordiska webbshoppen Greenpilled.com har denna eftermiddag lanserat sin julrea för denna jul! 40% rabatt på samtliga klädesplagg och upp till 40% på böcker och annat hittar ni i deras webbshop.

Webbutiken Greenpilled.com som även förra året hade en omfattande rea kring jul och nyår har nu igen öppnat sina digitala dörrar för julhandeln! Denna gång i samband med rean har man även återinförskaffat populära böcker såsom Mein Kampf och återinventerat lagret med t-shirts. Alltså finns det möjlighet att fynda t-shirts som tidigare var slut i lager!

Så om du letar efter en bästsäljarbok såsom Motståndsrörelsens jubileumsbok, kläder med tryck relaterade till vår kamp, eller bara en fin kaffekopp att ge till någon som har varit extra snäll under året, så ska du inte missa chansen att kika in i butiken!

I Greenpilleds webbshopp så hittar ni bland annat följande produkter till på rea:

Kundservice Max som alltid finns tillgänlig via sms/telefon/e-post för kundärenden på webbshoppen uppmärksammar även kunder att beställningar skall vara betalda den 16 december för att kunna försäkra leverans innan julafton, men som med allt gällande post, vill man vara på den riktigt säkra sidan så ska man såklart beställa redan veckan som kommer!

Missa inte chansen att handla någonting fint till dina kamrater och familj, medan du samtidigt stödjer en nationell och nordisk verksamhet som Greenpilled.

Besök:


  • Publicerad:
    2019-12-08 19:25