ANNONS. Två produkter som lanserades på Nordendagarna kan nu köpas på webbutiken Greenpilled.com. Till salu finns nu t-shirtmotivet White lives matter och en ”He, She Does å Coffee”-mugg till Motståndsrörelsens aktivistpodd Mer än ords ära.

Webbutiken Greenpilled.com var på plats under Nordendagarna 2020 för att saluföra sina produkter på plats, och har nu som alltid sett till att lägga upp produkterna för försäljning även på webbutiken. Kundservice Max, som är ansvarig för kundkontakt på butiken kontaktade redaktionen här i veckan och bad om att få annonsera sitt innehåll på Nordfront, vilket givetvis kunde arrangeras!

— Det är vanligt att vi lanserar produkter på marknader eller evenemang som vi bjuds in på, säger Kundservice Max från webbutiken. Det gör hela evenemanget lite mer spännande dels för oss och dels för deltagarna, för vår del får vi lite respons direkt från vad folk tycker om olika tryck och så.

— Just vårt senaste tryck White lives matter är helt klockrent tycker jag själv, framförallt vänder bildestetiken budskapet från att vara beklagande konservativt, till att vara aggressivt och radikalt. Det togs även emot med glädje av besökare på marknaden!

Under Nordendagarna delades t-shirts ut till de som kom in på första, andra, och den delade tredjeplatsen i tävlingen Årets Nordman.

Nordiska motståndsrörelsen har även haft en egen kampanj kring slagordet White lives matter, där man med banderoller och flygbladsutdelningar uppmärksammade bland annat hur Tommie Lindh, men också många andra vita, fallit offer för mångkulturellt våld.

— En annan sak vi är stolta över att presentera är den nya ”He, She, Does å Coffe”-muggen, som givetvis är en hyllning till universums bästa aktivistpodcast.

— Vi har länge funderat på olika trycksaker för just Mer än ord, och till slut kom vi till skott med denna. Vi siktar på att kunna lansera mer saker på deras tema, och särskilt saker som inte är lika mycket inne på komeditemat som denna. En enkel överlevnadspryl med deras logga på hade nog kunnat bli hur fint som helst. Men vi får se när vi blir klara med det. Folk får hålla utkik på ’fronten helt enkelt!

Mer än ord är en aktivistpodcast som drivs av aktivister ifrån Nordiska motståndsrörelsen, med Markus Nordh som programledare och Tobias Malvå (stjärnan bakom klippet ovanför) samt David Nilsson som fasta medarbetare.

Greenpilled.com kan du köpa bland annat:

Butikens kundservice bemannas av Max som kan kontaktas antigen via epostadressen kundservice@greenpilled.com eller +4673 626 03 67 för alla olika ärenden rörande beställningar på webbutiken eller frågor kring produkter.

Besök Greenpilled.com

Greenpilled.com är en oberoende webbutik som som drivs ideellt och presenterar produkter som relaterar till Motståndsrörelsen men också till den patriotiska kampen allmänt. På webbutiken kan man hitta framförallt kläder, böcker, och exklusiva skrifter som Motståndsrörelsen – 20 år av revolutionär kamp och Handbok för aktivister i Nordiska motståndsrörelsen.

Sedan 29:e mars 2020 finns även deras egna utgåva av Mein Kampf — Adolf Hitler tillgänglig till försäljning.


  • Publicerad:
    2020-09-21 21:00