NÄTBUTIK. En ny t-shirt, två nya böcker och vackra ljus med flera olika motiv. Det är mycket vinnaren i jultävlingen som presenteras här har att välja på från Greenpilled.

För bara en liten stund sen uppdaterades produktutbudet på Greenpilled.com med en ny tröja, fyra olika otroligt vackra stödljus som en aktivist tillverkat själv, samt två böcker som inte tidigare fanns i lager.

Ljusen har tidigare bara sålts intern och går att skåda nedan:

Den uppmärksamme kunde tjuvkika på den nya tröjan då Studio Nordfront hade ett reportage om Greenpilled. På den står det ”Nordiska motståndsrörelsen – I kamp mot systemet sedan 1997”. Äntligen finns den alltså nu till försäljning!

De nya böckerna är Den nationalsocialistiska utrikspolitikens mål av Adolf Hitler och Folknationalism av William Pierce.

Sist, men inte minst, är nu vinnaren i Greenpilleds jultävling där den av våra kunder som bäst kunde motivera varför just han eller hon varit en snäll nationalsocialist utsedd. Han heter Cedric Höglund och får ett presentkort på 500 kr att handla för i framtiden på Greenpilled. Grattis och god jul!

Här följer Cedrik Höglunds vinnande motivering:

Jag hoppas att jag varit en bra och snäll nationalsocialist i år. Jag har under året utvecklats som person på alla plan och försökt att bidra med så mycket jag kunnat till vår frihetskamp. Jag har liksom många andra tappra kämpar lagt ner mycket tid och offrat en hel del blod, svett och sömn för den högre saken. Jag ser fram emot 2019 då jag tillsammans med mina kamrater kommer fortsätta kampen för vårt folk. God jul och ett gott nytt nationalsocialistiskt år önskar jag alla motståndsmän och -kvinnor över hela Norden och till alla kämpande arier världen över!


  • Publicerad:
    2018-12-17 19:45