ANNONS. Den nationella webbutiken Greenpilled.com har fått in nya t-shirts, och en massiv lageruppdatering med välkända tryck sedan tidigare. Har du väntat på en mäktig t-shirt till sommarens aktivism, så har du väntat klart!

Den ideellt drivna och nationella webbutiken Greenpilled.com har sedan tisdagskvällen lanserat nya t-shirts. Motivet framgår i bilden ovanför och mer information finns i slutet av artikeln!

Lageruppdateringar

Nordfront har varit i kontakt med Kundservice Max från Greenpilled.com, som är ansvarig för butikens kundservice via mail och telefon, och han berättar för oss att butiken dessutom har utökat sitt lager på deras två t-shirt bästsäljare:

T-shirt – Blod & Jord


T-shirt – Revolution


Nytt tryck!

Bilderna länkar till produkten.

Deras stora nyhet nu är dock det nya trycket FÖRSVARA NORDEN, berättar Kundservice Max, som även tillägger att man på Greenpilled aktivt arbetar för en sund värdegrund med frågor som alla människors olika värde och vikten av att sätta sitt eget folk först.

Greenpilled.com har under året även lanserat det välkända Försvarstalet för Nationalsocialismen av Fredrik Vejdeland i skriftform. Webbutiken säljer dessutom Nordiska motståndsrörelsens 20-års bok, som berättar om organisationens historia och innehåller exklusiva avslöjanden från riksmedlemmar och andra veteraner i rörelsen!

Leveranstiden för beställningar på Greenpilled är ungefär fem arbetsdagar och Kundservice Max finns alltid där på telefon och mejl om ni skulle ha några frågor.

Alla t-shirts kostar 160 kr styck, inklusive frakt.

Besök Greenpilled.com på denna länk!

Greenpilled.com är en ideell webbutik som drivs för den nationella kampen, de erbjuder ett brett sortiment av kläder, böcker och accessoarer, såsom kåsor och fanor.

Webbutiken har dessutom en kundservice-telefon som är bemannad nästintill dygnet runt för att kunna bemöta en osäker kund eller någon som bara har en fundering.


  • Publicerad:
    2019-05-29 18:50