Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Hets- och kränkthetsmånad

Av Fredrik Vejdeland, 2014-09-17
fredrik.vejdeland@nordfront.se

MÅNADEN SOM GÅTT. Vad har Nordfront, ett musikbolag, en konstnär, en lärare, en plakatuppsättare samt en böneutropmotståndare gemensamt? De är alla ”hatare” som ”kränker” människor.

park-hitler

 

Månaden som gått:

I Månaden som gått reflekterar chefredaktören Fredrik Vejdeland över den gångna månaden och visar hur arbetet utvecklats och kommer att fortskrida. Statistik varvas med analyser och visioner i olika ämnen som rör Nordfronts arbete.

Augusti månad är över och Nordfront har återigen varit den nationella nättidningen med flest uppdateringar, flest kommentarer och med all säkerhet också flest läsare.

Som vanligt har vi skrivit avslöjande om sådant som inte kommer fram eller slätas över i systemtrogen media. Exempel på detta är rasblandarlägret som anordnades av Söderköpings kommun, Svenska Kyrkan och Röda Korset, Kiev-regimens bruk av vit fosfor i det massmord som uppges ha skördat 10 000 offer, mysteriet kring den påstådda halshuggningen (här, här och här) av journalisten James Foley samt en hel del om Islamiska Staten (IS) och händelserna i Syrien.

Rasblandarlägret är till för att skapa ”kontaktytor” mellan svenskar och invandrare. Ungefär hälften av deltagarna är afghaner och somalier av manligt kön och de svenska deltagarna består uteslutande av flickor.

Rasblandarlägret är till för att skapa ”kontaktytor” mellan svenskar och invandrare. Ungefär hälften av deltagarna är afghaner och somalier av manligt kön och de svenska deltagarna består uteslutande av flickor.

Avrättningen av Foley samt Islamiska Statens härjningar i Mellanöstern har gett USA den opinionssvängning man behöver för att kunna utvidga sina militära operationer i Syrien och Irak. Kritiker menar att USA genom att hänvisa till IS vill operera i Syrien för att på sikt försöka störta den folkvalde och mycket populäre presidenten al-Assad – något som varit målet hela tiden. IS har av Iran anklagats för att vara skapat av USA och Israel, något som Nordfront också rapporterat om under månaden.

Augusti månad har dock annars varit ”lagom”. Inga spektakulära avslöjanden, inga nya projekt – bara vanlig hederlig kontinuitet med över tio uppdateringar per dag.

Och med framgångar kommer per automatik repressiva åtgärder från det svenskfientliga systemet. Nordfront har under månaden som gått hamnat under nytt åtal om ”hets mot folkgrupp”. Vår ansvarige utgivare, alltså jag själv, anses av Justitiekanslern ha begått en kriminell handling på grund av en text på Nordfront som nämner Adolf Hitler som ”folkhjälte”. Sanslöst, men en verklighet i dagens ”demokratiska” Sverige.

Nordfront inför "rättvisan".

Nordfront inför ”rättvisan”.

Men vi är inte ensamma. Under augusti har det strömmat in en drös absurda åtal, domar och anmälningar gällande så kallad hets mot folkgrupp. Det har helt enkelt inte varit någon hejd på ”minoritetsgrupper” som är ”kränkta” av vad svenskar säger, skriver eller till och med förmedlar genom sin konst i sitt eget land. Nordfront har försökt att täcka så många fall som möjligt.

Efter att polisen stormade konstgalleriet Rönnquist & Rönnquist och beslagtog politiskt inkorrekt konst har en domstol klargjort att konsten inte alls är fri i Sverige. Dan Park dömdes till hårda sex månaders fängelse för sin satiriska konst och galleristen Henrik Rönnquist till böter. Dan Park får inte ens rätt att titta på sin konst hemma hos sig eftersom den ska förverkas – förintas och eldas på bål. Behöver jag ens nämna att våra förment fria medier, som annars hyllar såväl barnpornografisk som urinerande konst med hänvisning till att ”konst ska provocera”, inte alls gick till försvar för Dan Park. Tvärtom överöste man honom med tillmälen.

Dan Park - konstnär eller frihetskämpe?

Dan Park – konstnär eller frihetskämpe?

Vidare har musikbolaget Sniper Records åtalats för bland annat nedladdningsbara låtar som funnits tillgängliga i 14 år. En varningstext innan man går vidare till låtarna räckte tydligen inte, det kan ju hända att någon kränkt minoritetsperson trotsar varningstexten och laddar hem en låt bara för att få känna sig kränkt och missaktad, som det heter i lagtexten. Nordfront genomförde en intervju med ansvarige utgivaren Henrik Fjäll.

Om systemet tidigare använt censurlagen mot främst ”nazister” visar trenden att man nu går ”all in” genom att ge sig på också vanliga, mer opolitiska, svenskar.

En person som på Facebook skrev angående ett böneutrop att ”det är inte normalt att vakna till en åsna som har ont i magen” är nu åtalad för hets mot folkgrupp och kan på grund av detta få flera månader i fängelse. En lärare som under en tyskalektion gjorde så kallad Hitlerhälsning som ett skämt dömdes under månaden för hets mot folkgrupp. Och en 54-årig man som satte upp ett plakat som ”förnekade förintelsen” greps av polis och är nu misstänkt för hets mot folkgrupp.

Facebook-användaren ville inte bli väckt till sköna toner som nedan utan menade att det mer lät som en åsna som har ont i magen. Ett kriminellt påstående enligt Justitiekanslern:

Utöver förundersökningarna, åtalen och domarna ramlar också anmälningarna in. Det ska bli intressant att se om Justitiekanslern väljer att gå vidare med Afrosvenskarnas riksförbunds anmälan mot försäljningen av ”Gammeldags fördomsfria negerbollar”. De kränkta ”afrosvenskarna” har också polisanmält Posten som i ett brev adresserat till ”Negerföreningen” lyckades lista ut att det skulle delas ut till just Afrosvenskarnas riksförbund. Ingen är säker i skendemokratin Sverige.

negerboll

Vad vi dock säkert vet är att Ola Rapaces basebollviftande hets mot svenskar INTE kommer att åtalas. Detta eftersom regeringsmyndigheten JK anser att det är fritt fram att hetsa mot svenskar, då svenskarna inte är en ”minoritet”.

”Vita, heterosexuella män” är de ständiga förtryckarna och alla andra är offer. De som hela tiden kränks. Fråga bara den judiske komikern och skribenten Aron Flam som Aftonbladet ringde upp under månaden för att de ”behöver nån som spelar kränkt jude”.

Men vad händer när det uppstår sådana slitningar i det mångkulturella lyckosamhället att minoriteterna hetsar mot varandra? Det ska här bli intressant att se huruvida JK väljer att inleda förundersökning mot M-politikern och lokale RFSL-ordföranden Joacim Benes, som under månaden talade om invandrande tiggare som ”parasiter”, eller socialdemokraten Omar Omeirat, som i en försvarstext för palestinier beskrev judar som ”judesvin”. Både Benes (homosexuell) och Omeirat (invandrare) har ju enligt lagen särskilda skyddsbehov eftersom de är ”minoriteter”.

Hets mot folkgrupp är en alltigenom svenskfientlig censurlag med syfte att tysta och skrämma kritiker av det mångkulturella samhället. Vad inte alla kanske känner till är att när man lade till rekvisitet ”missaktning” (1970) så var det ett alternativ till kravet att förbjuda nationella organisationer. Lagen är alltså till för att förhindra att svenskar organiserar sig!

En av Nordfronts uppgifter är att ständigt visa hur själva det svenska samhället är rasistiskt – mot svenskar. Det blir lite tragikomiskt när systemets lakejer talar om svenskars ”rasism” när svenskfientliga domstolar, tidningar och politiker använder sig av en lag som är gör skillnad på folkgrupper, där den svenska folkgruppen inte är lika inför lagen.

Vår uppgift måste därför vara att ständigt påminna svenskarna om varför lagen finns och hur den används för att dels tysta folket, dels göra dem mer straffbara än andra grupper i sitt eget land. Påminna om att det är de svenskfientliga som konsekvent hetsar – och tydligen också helt lagligt – mot den folkgrupp som allra mest har rätt att känna sig kränkt: svenskarna som berövas sitt eget land på grund av den svenskfientliga makteliten. Om du som läsare känner till ett fall av hets mot folkgrupp som vi missat, eller om du själv är drabbad av åsiktscensuren och vill delge din syn, hör då av dig till Nordfront.


  • Publicerad:
    2014-09-17 21:46