CIVILKURAGE. Jason Browning ertappade en 18-åring som förgrep sig sexuellt på Brownings 11-åriga son — då misshandlade han gärningsmannen brutalt.

SMACK! Den 18-årige svarte pedofilen blev brutalt misshandlad då han blev påkommen med att utföra sexuella övergrepp på en minderårig.

SMACK! Den 18-årige pedofilen blev brutalt misshandlad då han blev påkommen med att utföra sexuella övergrepp på en minderårig.

Bilderna på den misshandlade svarte 18-åringen Jason Frolander spred sig över internet som en löpeld. Nu träder hjältepappan Jason Browning fram i en tv-intervju.

Pappan menar även på att han hämtade en kökskniv för att döda gärningsmannen, men att Brownings 11-åriga son då stoppade honom.

Enligt Dailystormer.com ska det uppstått spekulationer om pappan varit en latinamerikansk man — men nu visar det sig att pappan är en vit man.

Andrew Anglin, redaktör på nättidningen Dailystormer.com, skriver följande:

”Uppenbarligen var pappan en idiot som släppte in [censur pga. Hets mot folkgrupp red. anm.] i sitt hem från första början, men hur många män hade sedan agerat som han gjorde?”.

Se intervjun här:

Källa:
White Father Speaks Out After Bashing


  • Publicerad:
    2014-07-26 10:02