NORDIC FRONTIER. I dagarna outades Andreas Johansson av AFA. Under gårdagskvällen tog Nordic Frontiers programledare tillfället i akt att berätta om sitt förflutna och hur hans liv tog en annan vändning för några år sedan.

Det var i förrgår som AFA hängde ut och outade Nordic Frontiers programledare Andreas Johansson, som egentligen heter Andreas Holmvall. I en mycket lång och detaljerad artikel skriver AFA om Holmvalls dekadenta förflutna, som innefattade droger, till att han lever ett stabilt liv idag.

Holmvalls förflutna är uppgifter som hans nästeschef, Nordiska motståndsrörelsens riksledning och några ytterligare personer inom organisationen redan kände till. Eftersom Holmvall bröt med missbruket och hoppade av systemet har han också fått en andra chans i Nordiska motståndsrörelsen.

Under gårdagskvällen när Nordic Frontier sände avsnitt #54 kommenterade Holmvall sitt tidigare liv. Han säger i programmet att uppgifterna som AFA tagit fram om honom i stort sett stämmer. I en mycket välformulerad redogörelse berättar Holmvall om uthängningen, sitt förflutna, vad som fick honom att ändra på sitt liv och var han står nu.

— Om du vill lugna ner dig och bara försvinna så röker du på och spelar TV-spel. Om du inte får någon information och inte ser något hopp utan bara ser tomrummet som är vårt samhälle, som jag avskyr mer än något annat, så förstår jag att människor vill bli höga, försvinna och inte tänka på det. Men, när du finner lösningen till denna degeneration, då är det din plikt att kämpa, säger Holmvall i programmet.

Här Andreas Holmvall berätta om sitt förflutna:

Listen to ”Andreas Doxxing” on Spreaker.


  • Publicerad:
    2018-02-21 11:02