RADIO KUNGÄLV. Ikväll avslöjar vi Kungälvs-Postens lögnpropaganda. Vi berättar även om rabaldret i Göteborg där gapiga vänsterextremister tillrättavisades.

Ikväll kommer vi att läsa upp ett fantastiskt läsarbrev från en äldre dam i Kungälv och diskutera det som tas upp i brevet.

Daniel kommer att prata en del om Kungälvs-Postens propaganda för det mångkulturella samhället. Det rör sig om idel trixande med siffror och ren manipulation av sina läsare. Radio Kungälv tar sitt samhällsansvar och och avslöjar denna Fake News-verksamhet.

Nordiska motståndsrörelsen har hamnat i ett rabalder med extremvänstern i Göteborg. Vi berättar mer om det. Hur gick aktionen? Hur mycket stryk fick vänsterextremisterna? Varför springer Peter runt och tacklar Simon Engelin?

Och Elin har varit på föredrag med David Jonstad.

Missa inte detta!

Listen to ”Radio Kungälv” on Spreaker.

Om Radio Kungälv

Radio Kungälv är ett lokalt radioprogram av och för Kungälvsbor med fokus på nyheter, lokalpolitik och historia. Vi sänder live på söndagar 18:00-19:30.

Programmet tar upp lokala nyheter och gör historiska reportage från i första hand Kungälv, men också Bohuslän och Västkusten. Vi tar även in gäster med anknytning till Kungälv med omnejd.

Programmet drivs av Elin Reinhardt (programledare), Fredrik Vejdeland, Daniel Nordberg samt Peter (producent). Elin, Fredrik och Peter återfinns även i programmen Radio Regeringen, Ledarperspektiv samt Lifsferill.

Som nyhetsförmedlare fyller Radio Kungälv ett stort tomrum. Programmet kommer att ta upp ämnen som lokal mainstream-media förvränger eller inte tar upp. Vi beskriver den mångkulturella verkligheten som den ser ut utan skygglappar.

Vi tar gärna in andra röster i programmet och tar tacksamt emot tips på hur vi kan förbättra programmet. Har du insider-information om det mångkulturella kaoset eller andra saker som händer i Kungälv, tveka då inte att kontakta oss. Mejla oss på radiokungalv@nordfront.se.


  • Publicerad:
    2018-11-25 17:40