Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

NR Bohuslän #2: “Svensk hederskultur”, folkgruppshets och mäktig surströmmingsattack!

NR BOHUSLÄN. Klockan 20:00 är det dags igen! Då sänder NR Bohuslän sitt andra avsnitt där programledaren Daniel Nordberg medverkar tillsammans med sina fasta medarbetare Elin, Tommy samt kustlantisarna Jocke & Henke.

NR Bohuslän #1: PREMIÄR för NR Bohuslän!

PREMIÄRAVSNITT. Ikväll klockan 20:00 kör NR Bohuslän sitt första avsnitt!

NR-SPECIAL: Radio Kungälv och Radio Ludvika samkör – viktiga nyheter!

SPECIALAVSNITT. Ikväll klockan 18:00 kör Radio Ludvika och Radio Kungälv ihop. Vad är det som händer egentligen? Spännande nyheter utlovas!

RK #35: Kommunen kapitulerar – ingen fritidsgård i Komarken

RADIO KUNGÄLV. Nordmarken fritidsgård läggs ner och tantsnuskigt nätverk vill leka Pippi Långstrump med afghanska ”pojkar”. Detta och mer då Radio Kungälv går live ikväll.

RK #34: 1 maj-demonstration i Kungälv!

RADIO KUNGÄLV. Temat för kvällens avsnitt är den massiva 1 maj-demonstrationen som kommer hållas i Kungälv. Dessutom ett grundligt reportage från Aktivistdagarna.

RK #33: Politikerna hemlighåller nytt invasionsboende?

RADIO KUNGÄLV. Ikväll pratar vi om vad som ser ut att vara ännu ett invasionsboende i Kungälv. Och saft- och bullemänniskorna lyckades inte hindra ett rånöverfall i Komarken, det gjorde däremot en 85-årig hjälte.

RK #32: TEMA: Bohuslän

RADIO KUNGÄLV. Ikväll bjuder vi in gäster från andra delar av Bohuslän.

RK #31: Saft och bullar ska motverka babbekaos

RADIO KUNGÄLV. Nu är vi tillbaka igen efter nyårsledigheten. Vi kommer prata Nästesdagarna, isvaksbad, nyårskaos, godhetsknarkande saft och bullar och mycket mer.

Inget Radio Kungälv ikväll

RADIO KUNGÄLV. Radio Kungälv kommer inte att sända ikväll.

RK #30: JULSPECIAL från Bohuslän och Norge

RADIO KUNGÄLV. Med en norsk gäst i programmet tar vi reda på hur jul firas på norskt och bohusländskt vis med olika traditioner och mat. Dessutom grottar vi ner oss i julmusik och julfirande från det nationalsocialistiska Tyskland.

Radio Kungälv ställer in ikväll

RADIO KUNGÄLV. Radio Kungälv kommer dessvärre ställa in programmet ikväll.

Radio Kungälv #29: Kungälvspolitikerna sparkar på barn och äldre: “Du kan lita på oss”

RADIO KUNGÄLV. Ikväll diskuterar vi Kungälvs kommuns nya budget som befaras slå hårt mot redan utsatta svenskar. Vi har även besökt Ale vikingagård, och vad gör Anna-Lena Lo i Kungälv?

RK #28: Christer Mattsson: “invandringskritik leder till förintelsen” – och kulturmarxistisk kurator vill kastrera skolpojkar

RADIO KUNGÄLV. Ikväll blir det fullspäckat program med ämnen som läsarbrev, julbord och Korvsnoddas. Dessutom bemöter vi Christer Mattsson och en galen kulturmarxist som härjar på Kungälvs skolor.

RK #27: Kungälvs-Posten manipulerar kommuninvånare – vi avslöjar knepen

RADIO KUNGÄLV. Ikväll avslöjar vi Kungälvs-Postens lögnpropaganda. Vi berättar även om rabaldret i Göteborg där gapiga vänsterextremister tillrättavisades.

RK #26: Sveriges första skolmassaker: “Skjutgalen desperado” sköt vilt bland dansande

RADIO KUNGÄLV. Ikväll pratar vi om Sveriges första skolmassaker och enda skolskjutning som ägde rum i Kungälv 1961.

RK #25: Karlstens fästning och judarna på Marstrand

RADIO KUNGÄLV. Ikväll gör vi ett djupdyk i Marstrand, säte för en av Europas starkaste fästningar men också ett embryo för judarnas makt i Sverige. Hur har allt detta påverkat Kungälv och Sverige?

RK #24: Skandinavism och Nordiska folkhögskolan

RADIO KUNGÄLV. Ikväll kommer vi att göra en rejäl djupdykning i skandinavismen och den kulturkamp som ledde till bildandet av Nordiska folkhögskolan i Kungälv.

RK #23: Andra sidan älven

RADIO KUNGÄLV. Ikväll tar vi oss till ”fel sida älven”, alltså Ale. Vi talar med en aktivist på orten och avslöjar vilka som häktats för den gruppvåldtäkt som skedde nyligen. Vad händer i Ale och hur gör vi Ale great again?

RK #22: Bohus fästning!

RADIO KUNGÄLV. Otaliga krig och belägringar, fängelsehålor och avättningar. Ikväll djupdyker vi i Bohus fästning, Kungälvs hjärta.

RK #21: Borgar och trästäder

RADIO KUNGÄLV. Ikväll kör vi historietema för (nästan) hela slanten. Vi pratar gamla borgar, ruiner samt anrika gator där bland andra Selma Lagerlöf huserade och skrev om Kungälvs historia.

RK #20: Lekstuga i kommunfullmäktige, åtal mot Vejdeland och rasistisk Kungälvspolitiker

RADIO KUNGÄLV. Ikväll kollar vi upp vad som händer med den lekstuga som utgör Kungälvs korruptionshus (AKA kommunhuset). Maktspel på högsta nivå, tårar och antivita rasistuttalanden när politikerna sviker varandra.

RK #19: Marknad, Kungälvs historia och valresultatet

RADIO KUNGÄLV. Ikväll kör vi ett radioreportage från Kungälv där Elin intervjuat lokalbor. Vi diskuterar också val och Kungälvs historia.

RK #18: Valet, kräftskiva och Historia med Nordberg

RADIO KUNGÄLV. Ikväll fortsätter vi prata om valet, men också om en stor kräftskiva för dem som deltagit i valkampanjen. Och Daniel Nordberg kommer prata om Kungälvs historia.

RK #17: Kungälv VALSPECIAL

RADIO KUNGÄLV. Världens bästa lokalradiopratare anländer direkt från fältet. Vad har hänt idag och under resten av valkampanjen?

RK #16: Torgmötet, Thule och Heta stolen med Peter

RADIO KUNGÄLV. Ikväll är det Peters tur att grillas med frågor. Dessutom torgmötet, Ultima Thules spelning och mycket, mycket mer.

RK #15: Heta stolen med Vejdeland

RADIO KUNGÄLV. Ikväll ska Fredrik Vejdeland grillas med frågor. Dessutom lite eftersnack kring mötet i Stockholm och fortsatt granskning av partierna i Kungälv.

RK #14: Torgmötet, offentlig urinerare i Mimers hus och granskning av (L)

RADIO KUNGÄLV. Peter har träffat Gudrun Schyman och Daniel har kollat upp vad Elisabeth Mattsson sysslar med. Dessutom allt spännande om torgmötet.

Radio Kungälv besökte Gudrun Schyman

RADIO KUNGÄLV. Under onsdagsförmiddagen begav sig Kungälvs lokala radioprofil och andranamn på Nordiska motståndsrörelsens kommunala lista, Peter till ett föredrag med den ökända alkoholiserade förbudsivraren Gudrun Schyman.

RK #13: Kommande torgmöte, patetiska Kungälvs-Posten och samtal med polischefen

RADIO KUNGÄLV. Nu laddar vi inför torgmötet lördagen den 18 augusti. Men vi pratar även om yttrandefrihetshatande kommunpolitiker och den patetiska chefredaktören Katarina Berg. Dessutom exklusivt samtal med Kungälvs polischef!

RK#12: Valfusk, megamassiv kontantdonation och Studio Kungälv!

RADIO KUNGÄLV. Ikväll bjuds gäster in för att berätta om både Kungälvspolitikernas valfusk och Studio Kungälvs premiäravsnitt och framtidsplaner. Och vi granskar Socialdemokraterna i Kungälv – vad yrar Miguel Odhner om egentligen?

RK #11: Nordiska motståndsrörelsen i hela Kungälv – massiv utdelning av lokal valtidning!

RADIO KUNGÄLV. Nordiska motståndsrörelsen tar över Kungälv och ny valtidning presenteras. Samtidigt ägnar sig Socialdemokraterna i Kungälv åt att ifrågasätta grillförbudet medan Kristdemokraterna gullar med asylanter och förespråkar ett avskaffande av föreningsfriheten för svenskar.

RK #10: Valsedlar och massivt bidrag!

RADIO KUNGÄLV. Valkampanjen trappas upp och under helgen spreds närmare 2 000 ex. av Nordiska motståndsrörelsens valsedlar till folk i Kungälv. Och Radio Kungälv har fått en stor kontantdonation av en lyssnare!

RK #9: Nordiska motståndsrörelsen avslöjade hemligt asylboende

RADIO KUNGÄLV. Nordiska motståndsrörelsen har avslöjat ett hemligt asylboende i Kode och pratat med lokalbefolkningen. Och vad har klåparen Christer Mattsson hittat på nu då?

RK #8: Radio Kungälv i Almedalen

RADIO KUNGÄLV.  Gänget på Radio Kungälv har fört den kungälvska fanan i Almedalen där man talat, debatterat och granskat politikerna.  En annan Kungälvsbo, skojaren Christer Mattsson, var en av dem som Radio Kungälv pratade med.

RK #7: Pepe invaderar Munkegärdeskolan – påverkanskampanj inför valet?

RADIO KUNGÄLV. Munkegärdeskolan har förärats med en ny, fräsch skoltidning och Pepe pryder skolelevernas skåp. Är grod-memen en snillrik påverkansoperation inför valet i Kungälv? Vi gräver i ämnet.

RK #6: Från De fria till Motståndsrörelsen – samtal med Kungälvssonen Daniel Nordberg

RADIO KUNGÄLV. Ikväll är det dags för det sjätte avsnittet av Radio Kungälv. Vi diskuterar Kungälvs dåtid och framtid samt politik med Daniel Nordberg, tidigare ledande inom partiet De fria.

RK #5: Göteborgs kex och Orkla

RADIO KUNGÄLV. Ikväll diskuterar vi flytten av Göteborgs kex och ägaren Orkla. Fredrik Vejdeland har varit på kommunfullmäktigemöte i Kungälv. Vi kommer även att prata om aktiviteter i Kungälv m.m.

RK #4: Nationaldagsfest eller nationaldagspest?

RADIOKUNGÄLV. Ikväll diskuterar vi arabiskt flaggviftande på studenten i Kungälv. Radio Kungälv har besökt två olika nationaldagsfiranden, varav den ena var mer fest än pest. Vi har också nyheter kring stenkastningen i Komarken m.m.

RK #3: Nästesdagar

KUNGÄLV. Ikväll bjuds på rykande färskt reportage från Nästesdagarna där Fredrik Vejdeland också höll ett anförande inför valet. Programmet gästas ikväll av Kungälvs kampgruppschef Marcus Sahlman. Vi pratar också om drunkningsolyckan i Romesjön.

RK #2: Mors dag och familjepolitik

RADIOKUNGÄLV. Under andra avsnittet gästas Radio Kungälv av Kungälvsbon och åttabarnsmamman Paulina.