RADIO KUNGÄLV. Nordiska motståndsrörelsen har avslöjat ett hemligt asylboende i Kode och pratat med lokalbefolkningen om hur boendet kan stoppas eller förhalas.

Nordiska motståndsrörelsen har delat ut flygblad i Kode om ett asylboende som Kungälvs kommun planerar att bygga i all hemlighet. Politikerna har inte informerat Kodeborna och många av dem blev bestörta av beskedet och oroliga över hur denna mångkulturella krutdurk kan påverka samhället.

Elin från Radio Kungälv var på plats och berättar om idel positiva diskussioner och kommentarer. Vi berättar mer om aktionen, hur asylboenden kan bekämpas samt vilka planer politikerna har för kommunen.

Andra lokala nyheter innefattar bland annat en Halleluja-artikel kring integrationen i Kärna (som uppenbart varit misslyckad). Och vad har klåparen Christer Mattsson hittat på nu då?

Dessutom avrundar vi Almedalen, men denna gång med lite mer fokus på Peter och Daniel.

Listen to ”Radio Kungälv” on Spreaker.

Diskutera gärna i chatten på Spreaker och ställ frågor så gör vi vårt bästa för att besvara dem i programmet.

Om Radio Kungälv

Radio Kungälv är ett lokal radioprogram av och för Kungälvsbor med fokus på nyheter, lokalpolitik och historia. Vi sänder live på söndagar 18:00-19:30.

Programmet tar upp lokala nyheter och gör historiska reportage från i första hand Kungälv, men också Bohuslän och Västkusten. Vi tar även in gäster med anknytning till Kungälv med omnejd.

Bakom programmet står Elin Reinhardt (programledare) samt Fredrik Vejdeland och Peter (producent). Alla tre medverkande är vana radiopratare som i vanliga fall återfinns i programmen Radio Regeringen, Ledarperspektiv samt Lifsferill.

Fredrik och Peter är förutom detta också kandidater för Nordiska motståndsrörelsen i kommunvalet i Kungälv. De som vill veta mer om Nordiska motståndsrörelsens representanter, valkampanjen och vad vi står bör definitivt lyssna på podden.

Som nyhetsförmedlare fyller Radio Kungälv ett stort tomrum. Programmet kommer att ta upp ämnen som lokal mainstream-media förvränger eller inte tar upp. Vi beskriver den mångkulturella verkligheten som den ser ut utan skygglappar.

Vi tar gärna in andra röster i programmet och tar tacksamt emot tips på hur vi kan förbättra programmet. Har du insider-information om det mångkulturella kaoset eller andra saker som händer i Kungälv, tveka då inte att kontakta oss. Mejla oss på radiokungalv@nordfront.se.


  • Publicerad:
    2018-07-15 18:00