RADIO KUNGÄLV. Nordmarken fritidsgård läggs ner och tantsnuskigt nätverk vill leka Pippi Långstrump med afghanska ”pojkar”. Detta och mer då Radio Kungälv går live ikväll.

Nordmarken fritidsgård i Komarken har eldhärjats och utanför har det vid hur många tillfällen som helst kastats stenar och skjutits nyårsraketer mot polis, räddningstjänst och vanliga medborgare. Nu lägger man ner fritidsgården. Den officiella förklaringen är att ”killar” uppenbarligen blivit ”provocerade” över att det finns tjejer där. Kan det finns mer bakom och varför måste man inte lägga ner fritidsgårdarna i centrala Kungälv, Ytterby och Kode?

Förutom elefanten i rummet diskuterar vi också snusktanter som nu gör allt för att få behålla sina afghanpojkar. Dessutom bekräftar politikerna i Kungälv att deras partier inte skulle klara av att bedriva verksamhet om inte kommunen gett dem skattebetalarnas pengar.

Vi går live klockan 18:00 ikväll. Registrera dig gärna på Spreaker och var med och chatta och ställ frågor.

Listen to ”RK #35: Kommunen kapitulerar – ingen fritidsgård i Komarken” on Spreaker.

Om Radio Kungälv

Radio Kungälv är ett lokalt radioprogram av och för Kungälvsbor med fokus på nyheter, lokalpolitik och historia. Vi sänder live på söndagar 18:00-19:30.

Programmet tar upp lokala nyheter och gör historiska reportage från i första hand Kungälv, men också Bohuslän och Västkusten. Vi tar även in gäster med anknytning till Kungälv med omnejd.

Programmet drivs av Elin Reinhardt (programledare), Fredrik Vejdeland, Daniel Nordberg samt Peter (producent). Elin, Fredrik och Peter återfinns även i programmen Radio Regeringen, Ledarperspektiv samt Lifsferill.

Som nyhetsförmedlare fyller Radio Kungälv ett stort tomrum. Programmet kommer att ta upp ämnen som lokal mainstream-media förvränger eller inte tar upp. Vi beskriver den mångkulturella verkligheten som den ser ut utan skygglappar.

Vi tar gärna in andra röster i programmet och tar tacksamt emot tips på hur vi kan förbättra programmet. Har du insider-information om det mångkulturella kaoset eller andra saker som händer i Kungälv, tveka då inte att kontakta oss. Mejla oss på radiokungalv@nordfront.se.


  • Publicerad:
    2019-02-10 17:53