Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Svensk kvinna utsatt för mordförsök i invandrarområde i Kungälv

Av Redaktionen, 2020-05-14
redaktionen@nordfront.se

KUNGÄLV. En svensk kvinna har knivhuggits i hjärtat på Komarken, Kungälv.

För några dagar sedan överfölls en 56-årig kvinna vid Thorildskolan i Kungälv där en för kvinnan okänd man ska ha hotat henne och försökt få tag i hennes mobiltelefon. När kvinnan försökte värja sig blev hon knivhuggen. Uppgifter som framkommit i mainstream-media har annars varit knapphändiga, samtidigt som man tonat ned skadorna som hon utsattes för.

Källor till Nordfront berättar att kvinnan blivit huggen i hjärtat och även drabbats av proppar i hjärnan till följd av mordförsöket. Hon behandlas fortfarande på sjukhus. Kvinnan bor i Gula komarken, vilket är det område där mordförsöket ägde rum. Kvinnan är av svenskt ursprung.

Komarken har under flera år utsatts för mängder av rån, stenkastning och våldtäkter. Kommunen tvingades förra året stänga ned fritidsgården för att ”killar” uppenbarligen blivit ”provocerade” över att det finns tjejer där. Fritidsgården har både eldhärjats och varit ett tillhåll för ”ungdomar” som kastat stenar och skjutit nyårsraketer mot polis, räddningstjänst och vanliga medborgare.

I samband med kaoset startades förra året ett projekt där man skulle bjuda ”ungdomarna” på saft och bullar i syfte att Komarken skulle bli ”mysigare”. Saft- och bulle-initiativet ledde sedermera till ett samarbete med Kungälvs kommun.


  • Publicerad:
    2020-05-14 17:20