RADIO KUNGÄLV. Ikväll ska Fredrik Vejdeland grillas med frågor. Dessutom lite eftersnack kring mötet i Stockholm och fortsatt granskning av partierna i Kungälv.

Ikväll klockan 18:00 ska valkandidaten Fredrik Vejdeland sättas i ”Heta stolen” och besvara frågor från Radio Kungälv och lyssnarna. Vem är egentligen denna man? Hur blev han en sådan hemsking, och varför? Har han något liv utanför kampen? etcetera.

Lyssnarna får gärna ställa frågor här i kommentarsfältet eller direkt i chatten på Spreaker under sändning. Du måste registrera dig för att kunna chatta på Spreaker och har du inte gjort det ännu så gör det nu. Passa även på att prenumera på showarna så att du meddelas när de sänder.

Utöver detta kommer vi ha lite eftersnack kring gårdagens lyckade manifestation i Stockholm. Hela Radio Kungälv var på plats i Huvudstaden och Vejdeland talade på plats. Håll även utkik efter Radio Nordfront senare ikväll där mötet kommer att avhandlas med utförligt.

Och Daniel Nordberg fortsätter sina granskningar av partierna i Kungälv. Denna gång har turen kommit till Vänsterpartiet som verkar vilja samarbeta med kapitalet i vissa frågor.

Lyssna live ikväll klockan 18:00 här på Nordfront eller direkt via spelaren på Spreaker och ställ gärna frågor till Vejdeland och de andra.

Listen to ”RK #15: Heta stolen med Vejdeland” on Spreaker.

Om Radio Kungälv

Radio Kungälv är ett lokal radioprogram av och för Kungälvsbor med fokus på nyheter, lokalpolitik och historia. Vi sänder live på söndagar 18:00-19:30.

Programmet tar upp lokala nyheter och gör historiska reportage från i första hand Kungälv, men också Bohuslän och Västkusten. Vi tar även in gäster med anknytning till Kungälv med omnejd.

Programmet startades av Elin Reinhardt (programledare) samt Fredrik Vejdeland och Peter (producent). Alla tre medverkande är vana radiopratare som i vanliga fall återfinns i programmen Radio Regeringen, Ledarperspektiv samt Lifsferill. För att spetsa till programmet finns numera också den förlorade Kungälvssonen Daniel Nordberg med som radiopratare.

Fredrik och Peter är förutom detta också kandidater för Nordiska motståndsrörelsen i kommunvalet i Kungälv. De som vill veta mer om Nordiska motståndsrörelsens representanter, valkampanjen och vad vi står bör definitivt lyssna på podden.

Som nyhetsförmedlare fyller Radio Kungälv ett stort tomrum. Programmet kommer att ta upp ämnen som lokal mainstream-media förvränger eller inte tar upp. Vi beskriver den mångkulturella verkligheten som den ser ut utan skygglappar.

Vi tar gärna in andra röster i programmet och tar tacksamt emot tips på hur vi kan förbättra programmet. Har du insider-information om det mångkulturella kaoset eller andra saker som händer i Kungälv, tveka då inte att kontakta oss. Mejla oss på radiokungalv@nordfront.se.


  • Publicerad:
    2018-08-26 17:00