RADIO KUNGÄLV. Valkampanjen trappas upp och under helgen spreds närmare 2 000 ex. av Nordiska motståndsrörelsens valsedlar till folk i Kungälv. Och Radio Kungälv har fått en stor kontantdonation av en lyssnare!

 

Valsedlar har kommit och Nordiska motståndsrörelsen har delat ut dessa i Kode, Diseröd, Munkegärde, Tveten samt i Kungälvs centrum. Vi berättar mer om aktionen och hur du som ännu inte fått någon valsedel själv kan gå tillväga för att se till rösta på Nordiska motståndsrörelsen.

Med valsedlarna inleds valkampanjen på allvar och det är mycket som kommer att hända de närmsta veckorna. Förutom valsedlar har Nordiska motståndsrörelsen nu också ansökt om tillstånd för valstuga där Kungälvsbor och andra kommer kunna träffa och diskutera med medlemmar ur organisationen.

Vi diskuterar i programmet också andra lokala nyheter såsom Kungälvs-Postens Halleluja-artikel kring (den uppenbart bristande) integrationen i Kärna.

Vidare granskar vi fallet med den bluffläkare som bedragit svenska åldringar och dömts för grovt bedrägeri i 24 fall. En av de drabbade är en 87-årig kvinna i Kode. Vi diskuterar fallet och vad det är för fel på ”rättsväsendet” och Kungälvs-Postens rapportering.

Slutligen har vi fått en massiv kontantdonation av en Kungälvsson som egentligen inte har så mycket pengar. Vi tokhyllar personen ifråga och berättar mer om det hela.

Registrera dig så att du kan diskutera programmet på Spreaker. Vi försöker besvara alla frågor som dyker upp.

Listen to ”Radio Kungälv” on Spreaker.

Om Radio Kungälv

Radio Kungälv är ett lokal radioprogram av och för Kungälvsbor med fokus på nyheter, lokalpolitik och historia. Vi sänder live på söndagar 18:00-19:30.

Programmet tar upp lokala nyheter och gör historiska reportage från i första hand Kungälv, men också Bohuslän och Västkusten. Vi tar även in gäster med anknytning till Kungälv med omnejd.

Bakom programmet står Elin Reinhardt (programledare) samt Fredrik Vejdeland och Peter (producent). Alla tre medverkande är vana radiopratare som i vanliga fall återfinns i programmen Radio Regeringen, Ledarperspektiv samt Lifsferill.

Fredrik och Peter är förutom detta också kandidater för Nordiska motståndsrörelsen i kommunvalet i Kungälv. De som vill veta mer om Nordiska motståndsrörelsens representanter, valkampanjen och vad vi står bör definitivt lyssna på podden.

Som nyhetsförmedlare fyller Radio Kungälv ett stort tomrum. Programmet kommer att ta upp ämnen som lokal mainstream-media förvränger eller inte tar upp. Vi beskriver den mångkulturella verkligheten som den ser ut utan skygglappar.

Vi tar gärna in andra röster i programmet och tar tacksamt emot tips på hur vi kan förbättra programmet. Har du insider-information om det mångkulturella kaoset eller andra saker som händer i Kungälv, tveka då inte att kontakta oss. Mejla oss på radiokungalv@nordfront.se.


  • Publicerad:
    2018-07-22 18:00