RADIO KUNGÄLV. Nu laddar vi inför torgmötet lördagen den 18 augusti. Men vi pratar även om yttrandefrihetshatande kommunpolitiker och den patetiska chefredaktören Katarina Berg. Dessutom exklusivt samtal med Kungälvs polischef!

Lördagen den 18 augusti klockan 13:00 håller Nordiska motståndsrörelsen torgmöte på Nytorget. Fredrik Vejdeland kommer att hålla tal och vi pratar om det. Nya avslag gällande kaffebord och Kungälvsmässan. Vad står det i avslagen och hur gör vi nu? Ger vi upp och låter de korrupta politikerna vinna?

Exklusivt samtal med polischef Teodor Smedius gällande avslagen kring kaffeborden. Pär Öberg har lånats in som konsult och har pratat med Smedius. Radio Kungälv har samtalet på band.

Kungälvs-Postens chefredaktör Katarina Berg har skrivit en skrattretande artikel. Uppenbarligen gillar hon inte valkampanjsansvarige Simon Engelin? Eller är det just vad hon gör? Vi försöker tränga in i Katarina Bergs komplicerade psyke och hoppas att vi kommer levande ut därifrån.

Vidare så fortsätter Daniel Nordberg sina granskningar av de övriga partierna. Denna gång har turen kommit till Moderaterna. Är oppositionsrådet Anders Holmensköld (M) en lika stor skitstövel och klåpare som Miguel Odhner (S)? Lyssna så får du veta!

Dessutom har valarbete pågått i vanlig ordning. Nordiska motståndsrörelsen äger gatorna i Kungälvs kommun och delar ut valmaterial överallt!

Listen to ”Kommande torgmöte, patetiska Kungälvs-Posten och samtal med polischefen” on Spreaker.

Om Radio Kungälv

Radio Kungälv är ett lokal radioprogram av och för Kungälvsbor med fokus på nyheter, lokalpolitik och historia. Vi sänder live på söndagar 18:00-19:30.

Programmet tar upp lokala nyheter och gör historiska reportage från i första hand Kungälv, men också Bohuslän och Västkusten. Vi tar även in gäster med anknytning till Kungälv med omnejd.

Programmet startades av Elin Reinhardt (programledare) samt Fredrik Vejdeland och Peter (producent). Alla tre medverkande är vana radiopratare som i vanliga fall återfinns i programmen Radio Regeringen, Ledarperspektiv samt Lifsferill. För att spetsa till programmet finns numera också den förlorade Kungälvssonen Daniel Nordberg med som radiopratare.

Fredrik och Peter är förutom detta också kandidater för Nordiska motståndsrörelsen i kommunvalet i Kungälv. De som vill veta mer om Nordiska motståndsrörelsens representanter, valkampanjen och vad vi står bör definitivt lyssna på podden.

Som nyhetsförmedlare fyller Radio Kungälv ett stort tomrum. Programmet kommer att ta upp ämnen som lokal mainstream-media förvränger eller inte tar upp. Vi beskriver den mångkulturella verkligheten som den ser ut utan skygglappar.

Vi tar gärna in andra röster i programmet och tar tacksamt emot tips på hur vi kan förbättra programmet. Har du insider-information om det mångkulturella kaoset eller andra saker som händer i Kungälv, tveka då inte att kontakta oss. Mejla oss på radiokungalv@nordfront.se.


  • Publicerad:
    2018-08-12 18:00