DIREKTSÄNDNING. Under kvällen direktsände Radio Regeringen och medverkade gjorde Radio Nordfront-medarbetaren Pär Öberg för att diskutera GMO bland annat.

Missa inte direktsändningen klockan 19:30 ikväll.

Direktsändningen av Radio Regeringen började vid 19:30 ikväll och vid 20:30 hoppade Radio Nordfront-medarbetaren Pär Öberg in i den.

Radio Regeringen drivs av de båda kvinnliga podderskorna Elin och Rivka, som i sin podcast berättat att båda har gått med eller ansökt om medlemskap i Nordiska motståndsrörelsen.

I förrgår sände Radio Regeringen sitt #10-avsnitt och har snabbt kommit att göra succé bland patriotiskt sinnade nordbor.

Ska diskutera GMO

Den största anledningen till att Pär Öberg medverkar är för att diskutera genetiskt modifierade organismer, så kallad GMO (Wikipedia-definitionen):

GMO, genetiskt modifierade organismer, är organismer där man på ett målmedvetet sätt förändrat arvsmassan så att de får de egenskaper man vill ha. Traditionell förädling går istället ut på att man letar efter organismer (exempelvis mutanter) som liknar de egenskaper man vill ha, och avlar på dem så att egenskapen förstärks över generationerna. Benämningen GMO avser oftast växter (till exempel GM-majs, GM-potatis och GM-raps) men kan också avse djur och bakterier.

Registrera dig på Spreaker

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan vara med och chatta, samt att prenumerera både på Radio Regeringen och Radio Nordfronts Spreaker-kanaler.

Lyssna på direktsändningen (i efterhand)

För att lyssna på avsnittet besök Radio Regeringens webbplats eller använd spelaren nedanför:


  • Publicerad:
    2016-10-08 10:21