Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Radio Regeringen #121: Almedalen – Intervju med Jimmy Thunlind, Annelie Van Der Hert och Tobias Malvå

Av Radio Regeringen, 2018-07-06
radioregeringen@nordiskradio.se

RADIO REGERINGEN. Samtal om vår SUCCÉ i Almedalen men även intressanta intervjuer med den oerhört begåvade talaren Jimmy Thunlind,  medlemmen Annelie Van Der Hert och motståndsrörelsens ”Greta Garbo” aka Tobias Malvå.

Åter igen dominerar Nordiska motståndsrörelsen Almedalen under politikerveckan. Redan i onsdags stal aktivisterna uppmärksamheten under folkförrädaren och Bilderbergaren Annie Lööfs tal och under torsdagen fanns det ingen stopp i aktivisternas kreativitet och styrka med aktioner och skickligt debatterande. På eftermiddagen hölls gripande tal av skickliga retoriker. Under fredagen fortsatte succén med intressanta diskussioner, starka tal och rakryggade aktioner.

Damerna lyckades få till ett oerhört intressant program som ni inte får missa. Tre mycket starka och intressanta personligheter medverkade i programmet, live från Almedalen. Telefonslussen öppnades efter intervjuerna upp för lyssnarna att dela med sig av sina upplevelser och tankar om politikerveckan.  Elin och Tess satt som på nålar och önskade så att även de hade kunnat närvara.

 

Vi är inga politiker – VI ÄR FOLKET!

 

Veckans aktivism gick till samtliga aktivister och medlemmar som befinner sig i Almedalen; Almedalsaktivisterna!

 

Lyssna på avsnittet i efterhand:
Listen to ”Radio Regeringen #121: Almedalen” on Spreaker.

 

 

Stöd Radio Regeringen:

Gillar du Radio Regeringen? Ditt stöd behövs och alla donationer, stora som små, tages emot med största tacksamhet! Pengarna används till att förbättra radioutrustningen och på andra sätt din upplevelse. Allt överskott går direkt till organisationen.

  • Bitcoins-plånbok: 1AJiMVvWvSc7eShqEvHa7mufkNne4CnhQa
  • Kontantdonationer: Skicka till ”Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg”.
    Märk donationen ”RR” eller ”Radio Regeringen”!

Besök Radio Regeringens Spreaker-kanal.

Maila Radio Regeringen:
Har du tips eller frågor? Maila Radio Regeringen på radioregeringen@nordfront.se

Radio Regeringen är en del av Nordfront och Nordiska motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Radio Regeringen är ett trevligt och lättsamt nationalsocialistiskt, kvinnligt radioprogram, som marknadsförs som ”nationalsocialistisk mysradio”. De tar upp nationalsocialistiska frågor och nyheter ur ett mer lättsamt, mjukt och kvinnligt perspektiv. Ett behagligt format, helt enkelt!

Fasta programledare: Elin och Tess.


  • Publicerad:
    2018-07-06 19:45