Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Radio Regeringen #124: Jukebox & sommarminnen

Av Radio Regeringen, 2018-07-27
radioregeringen@nordiskradio.se

RADIO REGERINGEN. Live kl 20.00 kör vi ett musikprogram med fokus på sommar!

Ja, vi är många som är trötta på sommaren (läs:värmen) nu, folk klagar dagligen på värmen och drömmer om snö men – vilken fantastisk kampsommar det har varit och än är den inte slut. Nu påbörjas ju dock den sista semesterveckan för många snart och då tänkte även vi i Radio Regeringen ha en liten minisemester men innan dess så vill vi spela en massa musik tillsammans med er!

Vilken är eran bästa sommarlåt och varför just den? Har ni några sommarminnen ni vill dela med er av eller kanske bara önska en låt för att den är så otroligt bra? Var med oss i chatten på Spreaker och diskutera eller ring in till oss live på nummer 02 1495 1488.


Tänk på att låtarna ni önskar bör vara fria från dekadent språkbruk samt ord som kan få vår ansvarige utgivare fängslad.


Elin
kommer, med hjälp av musik, att dela med sig av ett av sina bästa och sämsta (med glimten i ögat) sommarminnen. Vem mer som kommer att medverka får ni reda på i programmet!

Listen to ”Radio Regeringen #124: Jukebox sommarminnen” on Spreaker.

Stöd Radio Regeringen:

Gillar du Radio Regeringen? Ditt stöd behövs och alla donationer, stora som små, tages emot med största tacksamhet! Pengarna används till att förbättra radioutrustningen och på andra sätt din upplevelse. Allt överskott går direkt till organisationen.

  • Bitcoins-plånbok: 1AJiMVvWvSc7eShqEvHa7mufkNne4CnhQa
  • Kontantdonationer: Skicka till ”Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg”.
    Märk donationen ”RR” eller ”Radio Regeringen”!

Besök Radio Regeringens Spreaker-kanal.

Maila Radio Regeringen:
Har du tips eller frågor? Maila Radio Regeringen på radioregeringen@nordfront.se

Radio Regeringen är en del av Nordfront och Nordiska motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Radio Regeringen är ett trevligt och lättsamt nationalsocialistiskt, kvinnligt radioprogram, som marknadsförs som ”nationalsocialistisk mysradio”. De tar upp nationalsocialistiska frågor och nyheter ur ett mer lättsamt, mjukt och kvinnligt perspektiv. Ett behagligt format, helt enkelt!

Fasta programledare: Elin och Tess.


  • Publicerad:
    2018-07-27 19:44