Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Radio Regeringen #123: Pizzaargument med gäst

Av Radio Regeringen, 2018-07-20
radioregeringen@nordiskradio.se

RADIO REGERINGEN. Live i kväll kl 20:00 är det dags att ta död på det ökända pizzaargumentet en gång för alla. Missa inte alla bra matlagningstips som kommer dyka upp när två matälskare diskuterar mat.

I kväll kommer en mycket trevlig och inspirerande kvinna vid namn Helena att gästa programmet. Hon hoppar in som vikarie för Tess, som njuter av sin korta men högst välförtjänta semester. Vi kommer främst diskutera de urlöjliga pizzaargumenten som vi möter konstant, både ute på gatan och på internet. Vi kommer således att rota en hel del i vår kosts historia och gå långt tillbaka i kosthistorien. Vi som är Nationalsocialister kan väl inte äta pizza – för det är ju Italienskt? Och om vi repatrierar alla främlingar så finns det väl ingen kvar som kan baka våra pizzor?

Förutom mat kommer omtalade dejtingappar diskuteras, då båda kvinnorna i dagens program för tillfället är karlalösa så har de testat bland annat Tinder och har mycket åsikter om dessa appar som redskap för ”att finna kärlek”.

 

 

Listen to ”Radio Regeringen #123: Pizzaargument med gäst” on Spreaker.

 

Stöd Radio Regeringen:

Gillar du Radio Regeringen? Ditt stöd behövs och alla donationer, stora som små, tages emot med största tacksamhet! Pengarna används till att förbättra radioutrustningen och på andra sätt din upplevelse. Allt överskott går direkt till organisationen.

  • Bitcoins-plånbok: 1AJiMVvWvSc7eShqEvHa7mufkNne4CnhQa
  • Kontantdonationer: Skicka till ”Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg”.
    Märk donationen ”RR” eller ”Radio Regeringen”!

Besök Radio Regeringens Spreaker-kanal.

Maila Radio Regeringen:
Har du tips eller frågor? Maila Radio Regeringen på radioregeringen@nordfront.se

Radio Regeringen är en del av Nordfront och Nordiska motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Radio Regeringen är ett trevligt och lättsamt nationalsocialistiskt, kvinnligt radioprogram, som marknadsförs som ”nationalsocialistisk mysradio”. De tar upp nationalsocialistiska frågor och nyheter ur ett mer lättsamt, mjukt och kvinnligt perspektiv. Ett behagligt format, helt enkelt!

Fasta programledare: Elin och Tess.


  • Publicerad:
    2018-07-20 20:00