USA Medan maistream-medier nu rapporterar om ”Israel-anhängares” misshandel av pro-palestinska studenter vid universitet UCLA, försöker nationalister i alternativa medier förstå vilka angriparna är och vad som egentligen pågår.

Nordfront har tidigare skrivit om studentprotesterna vid amerikanska universitet mot Israels massmord på palestinier i Gaza samt den tilltagande repressionen mot dessa protester, vilken har rötter i den judiska statens ledning.

Nu visar cirkulerande filmer de, som i de flesta fall benämns ”Israel-anhängare” våldsamt angripa antikrigsdemonstranter vid University of California, Los Angeles (UCLA).

I en video upplagd av Al Jazeera ses en grupp motdemonstranter av X-användaren Victor Pressfeldt identifierad som bestående av ”högerextrema sionister, utan universitetskoppling” attackera demonstranter med tillhyggen, fyrverkeripjäser och pepparspray.

Judisk makt vs maktelitens lurade barn

Vilka är då demonstranterna och motdemonstranterna vid dessa ”sammandrabbningar” och vilka krafter drar i trådarna? Den amerikanske nationalisten Joseph Jordan, även kallad Eric Striker kommer dels i sin krönika Amerikas fiender upptäcker landets svaghet, dels i podden Warstrike, avsnitt 27, in på dessa frågor och slutleder sammanfattningsvis att de krigsprotesterande studenternas skara knappast, som tidigare föreslagits, befolkas av Antifa-vänsterfolk, men däremot till stor del av de av maktelitens naiva barn som ”indoktrinerats till att tro på Obamas doktrin om mänskliga rättigheter i det amerikanska imperiet”. Dessa har nu insett de att de blivit lurade, börjat följa maktens trådar och hamnat i ett brutalt uppvaknande när de ”ställts inför judefrågan”.

Motdemonstrant-skaran beskrivs sammanfattningsvis något förenklat bestå av en blandning av sionistiskt inspirerade judar och sabbatsgojer å ena sidan samt rena legosoldater å den andra – alla tre anförda av inflytelserika och välbemedlade judiska intresseorganisationer.

ADL-bossen Jonathan Greenblatt kommenterade härförleden de aktuella studentprotesterna på amerikanska universitet genom att kalla deras utövare för ”hycklande godhets-signalerare som inte begriper vad de protesterar mot”.