REHABILITERING. Den 5 juli lanserades det nya stödprojektet Rehabilitering för antifascister, utlänningsvurmare och sionistlakejer som är till för att hjälpa folkfientliga krafter att bryta upp med den kriminella miljö de verkar inom.

Simon Lindberg berättade följande om projektet under sitt första tal på Almedalsveckan:

Nordiska motståndsrörelsen är måna om att ta sitt samhällsansvar och sin roll som goda medmänniskor och lanserar därför här idag ett nytt projekt för att hjälpa alla er. Namnet på denna nya hjälpinstans är – Rehabilitering för Antifascister, Utlänningsvurmare och Sionistlakejer – RAUS. Detta medborgarinitiativ grundas nu för att ge folkmordsbejakande extremister stöd och hjälp att lämna den kriminella miljö där de idag verkar bakom sig och ges en andra chans att börja göra något verkligt gott för sitt folk.

Projektet RAUS är religiöst och partipolitiskt obundet även om det drivs av medlemmar i Motståndsrörelsen. Verksamheten kommer upprätta en stödlinje dit man kan ringa eller maila för att få hjälp att tygla sina invanda behov av att agera folkfientligt. Ibland kommer det behövas långtgående terapi, medans det i vissa andra fall kanske bara behövs en kanelbulle och en kram för att personen ska sluta hata sitt folk och istället börja uppskatta det.

Stödlinjen är också öppen för anhöriga till män och kvinnor verksamma inom judisk-makt-sfären. Har du ett syskon, en partner eller förälder som idag är engagerad i kampen mot det nordiska folkets överlevnad kan det vara skönt att bara få prata av sig eller att få tips hur ni ska få dem att komma på rätt spår igen. Vi finns här även för er!

Nästa mål med verksamheten efter stödlinjen, samtalen och kanelbullarna är att börja arrangera föreläsningar på skolor för att förhindra att eleverna rekryteras till denna destruktiva miljö. Ett ännu mer långtgående mål är att starta lägerverksamhet för de riktigt hopplösa fallen. Jag tänker för dessa allra värsta sionistlakejer: lite hederligt kroppsarbete varvat med rekreation som swimmingpooler och biografsalonger och alltihop med tipp topp hygien; duschrum och till och med regelbunden avlusning av kläderna.

RAUS nås på telefonnummer 031-360 88 34. Numret är för närvarande sporadiskt bemannat, men det går bra att lämna ett meddelande på telefonsvararen. Det går också bra att ta kontakt via e-post till raus@nordfront.se. Alla samtal behandlas konfidentiellt och identiteten på de som hör av sig röjs enbart efter överenskommelse.

Lindberg förklarade också syftet och bakgrunden till projektet i sitt tal:

Jag tror dock att flertalet av er som är aktiva i något av de liberaldemokratiska partierna idag samt många av er som är anställda av lögnpressen och andra folkfientliga företag och instanser är vilseledda, lurade och hjärntvättade. Det är egentligen ganska synd om er. Jag tror att ni ända sen grundskolan och kanske ännu tidigare matats med floskler som den om att alla är lika värda. Jag tror ni fick höra det när ni var så unga och lättpåverkade att ni aldrig ens stannat upp och reflekterat över vad det egentligen innebär; att en dömd pedofil är värd lika mycket som du själv, att en IS-terrorist som kör in i människor på Drottninggatan har samma värde som den som finner det ultimata botemedlet mot cancer, att din dotters våldtäktsmän är värda lika mycket som din dotter.

Jag tror att ni genom TV, filmer, data-spel och böcker ända sedan barnsben matats med ett enormt självhat. Svenskar finns inte och allt svenskt är importerat utifrån – på samma gång som alla som bara sätter sin fot i Sverige förvandlas till svenskar. Vita är ansvariga för allt dåligt som hänt i världshistorien samtidigt som det inte finns några människoraser. Ni har fråntagits er stolthet och identitet därför aldrig haft självkänsla nog att ifrågasätta och än mindre att protestera. Det har gjort er fega och ryggradslösa. Fått er att glömma heder, moral och civilkurage.

Jag tror att ni ända sen ni lärde er läsa matats av dagstidningarna, kvällspressen och skvallertidningarna med att man är rasist om man uttrycker något som inte samma media först har godkänt och dessutom att rasist är det absolut värsta man kan vara. Att nationalsocialismen är roten till all ondska. Att det är Hitlers fel att barn svälter i Afrika, nazismens fel att det existerar miljöförstöring och att vi i Nordiska motståndsrörelsen är kriminella terrorister som vill utrota alla människor som inte är blonda, blåögda och minst två meter höga.

Ni har indoktrinerats med usla argument av politiskt korrekta politiker, underhållare och journalister så sublimt att ni känner er riktigt fyndiga för ni tror ni kommit på dem själva. ’Käkar ni inte pizza eller?’ Som att nordiska människor omöjligt skulle klara av att baka pizza. Ni hoppar när etablissemanget säger hoppa och ni fördömer, tar avstånd och motdemonstrera så fort de ber er. Ni tror ni är fria, att ni står på den goda sidan, att ni är toleranta och kärleksfulla, men de enda ni lurar är er själva.

Med antidepressiva och sömnpiller, en rejäl fylla på helgen och 17 Treo på måndagen dämpar ni ångesten och smärtan utan att någonsin förstå var den kommer ifrån. Länge har ni hamnat mellan stolar, det har inte riktigt funnit någonstans för er att vända sig och ingen har velat hjälpa er bli kvitt era vanföreställningar.

För att höra talet i sin helhet klickar du på nedanstående länk, ändrar landsinställning på Youtube till Finland istället för Sverige och spolar fram till 23:23 i nedanstående klipp. För att enbart lyssna på delen om RAUS börjar du istället lyssna vid 37:57:

https://www.youtube.com/watch?v=-d-jTAcz_Mc

Varmt välkomna att höra av er till RAUS, det finns en dedikerad nationalsocialist som står reda att hjälpa just dig!


  • Publicerad:
    2018-07-14 10:10