Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Nu går det att Swisha till Nerman igen!

SOLIDARITET. Nu går det att donera till Freddy Nerman via Swish igen! Passa på innan kontot blir nedstängt.

Sparbanken Syd ställer sig bakom mordbrand – stänger ner Nermans Swish och bankkonto!

BANKMAFFIAN. Efter att Freddy Nerman fick sitt hus uppeldat har Sparbanken Syd valt att stänga ner inte bara hans Swish utan även hans privata bankkonto som han betalar räkningar med. Detta för att förhindra människor från att stötta Nerman.

Nio anledningar till varför vi måste lämna EU

EU. Här kommer nio anledningar, en kort förklaring av dessa samt länkar till fördjupande läsning om varför vi måste lämna EU. Saxat från kampanjsidan Frittnorden.nu.

EU begränsar vår självbestämmanderätt

EU. Att det överstatliga projektet begränsar vårt självbestämmande är nog välkänt, men har du koll på i vilken enorm utsträckning så sker? Om det och annat kan du läsa i denna artikel saxad från kampanjsidan Frittnorden.nu.

Med EU får vi åsiktsförtryck

EU. Visste du att den nätcensur vi har idag och en hel del annat av det åsiktsförtyck som drabbar oss har sitt ursprung i EU och att vi kommer få se ännu mer av den varan i framtiden? Saxat från kampanjsidan Frittnorden.nu.

Med EU får vi upplösta gränser

EU. En anledning varför man måste vara motståndare till EU är på grund av unionens mål om att upplösa våra nationer – en målsättning som påverkar oss realpolitisk redan idag. Saxat från kampanjsidan Frittnorden.nu.

Så här fungerar EU

EU. Vet du hur EU fungerar och vilken makt unionen har? Denna artikel som klarlägger hur beslutsprocessen inom EU ser ut och reder ut olika begrepp är saxad från kampanjsidan Frittnorden.nu.

Europas förenta stater

EU. Denna artikel som går in på EU:s grundande, unionens ideologiska grund och dess mer långtgående planer är saxad från kampanjsidan Frittnorden.nu.

Motståndsrörelsen lanserar ny kampanjsida: Frittnorden.nu

ANTI-GLOBALISM. Den nya sidan innehåller flertalet ideologiska och/eller förklarande artiklar om EU och Nordiska motståndsrörelsens alternativ till detta globalist-projekt.

Kamplov i Umeå

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. I Umeå har samtliga ungdomar haft sportlov under den gångna veckan. I och med detta valde medlemmar i Umeå att ta initiativet till att skapa en ny form av sportlov, nämligen ett ungdomligt kamplov.

Närmare sextio aktioner runt om i Norden för Finlands sak

AKTIVISM. Den veckolånga propagandakampanj som Motståndsrörelsen drivit med anledning av verkställandet av förbudet i Finland avslutades igår. Här följer slutrapport och intervju med Simon Lindberg.

Idag verkställs förbudet av Motståndsrörelsen – Finlands sak är vår!

KAMP. Idag verkställs förbudet av Nordiska motståndsrörelsens finska gren. Sen i lördags har flertalet aktioner genomförts för att upplysa Nordens folk om att kampen kommer gå vidare trots repression. Uppdaterad 2018-11-28 kl 16:50.

Kampanj mot förintelselögnerna inleddes i Danmark i samband med israeliskt statsbesök

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. En kampanj med aktivism och artiklar har satts igång av den danska grenen av Nordiska motståndsrörelsen. Här kan du läsa mer om den och fakta om deporteringen av danska judar.

Information om det nya projektet RAUS

REHABILITERING. Den 5 juli lanserades det nya projektet ”Rehabilitering för antifascister, utlänningsvurmare och sionistlakejer” som är till för att hjälpa folkfientliga krafter att bryta upp med den kriminella miljö de verkar inom.

Aktivisttävling: #RevolutionAlmedalen

TÄVLING. För att göra årets tillställning av politikerveckan i Almedalen extra givande utlyser Nordfront en tävling som du kan delta i. Läs mer här.

INDIVID SKÄNKER 100 k! MOTANGREPP MOT BANKERNA! 400 k+ insamlat

BANKSTYRE. Nordea stänger nu av ytterligare ett konto kopplat till alternativmedia — nu behövs din hjälp för att i ett första steg anlita en jurist till att granska bankernas grundlagsvidriga övergrepp. UPPDATERAD 2018-05-14 17:00.

Mål avklarat: Över en halv miljon kampanjflygblad om globalister utdelade!

KAMPANJ. På nio månader har målet klarats av samtidigt som den övriga verksamheten rullat på helt obehindrat.

Undersökning: Göteborgsdemonstrationen ökar med hundratals nya deltagare

VECKANS FRÅGA. Nu är det slutspurt inför demonstrationen i Göteborg där över 1 000 deltagare förväntas komma. Har du velat färdigt eller har du bestämt dig sedan länge?

Kampanjsida med allt du behöver veta inför 30 september

DEMONSTRATION. Nu har en kampanjsida för demonstrationen i Göteborg lanserats. På sidan finns en hel del ny information, inklusive samåkningsuppgifter och flygblad.

Video och bilder från kampanjvecka mot folkmordet i Finland

FINLAND. Nordfront återpublicerar här en artikel från vår finska systersida Vastarinta med bilder och filmklipp från årets upplaga av Motståndsrörelsens kampanjvecka mot folkmordet i Finland.

Propagandaoffensiv i Umeå

KAMP. I Näste 6 har kampgrupp 602 bestämt sig för att förse samtliga hushåll i Umeå med information om Nordiska motståndsrörelsen och Nordfront innan årets slut.

Kampanj för yttrandefrihet: Förbjud inte Nordiska motståndsrörelsen!

YTTRANDEFRIHET. Ladda ned och sprid flygblad och skriv under namninsamlingen i denna kampanj för att Finska polisstyrelsen inte ska få förbjuda organisationen.

Change.org försöker stoppa Motståndsrörelsens kampanj för yttrandefrihet. Ny namninsamling startad – SKRIV UNDER HÄR!

YTTRANDEFRIHET. I måndags startades en namninsamling för att inte förbjuda Motståndsrörelsen i Finland. Då denna raderats av yttrandefrihetens fiender startas nu en ny.

Förbjud inte Nordiska motståndsrörelsen i Finland: Över 1 000 namnunderskrifter

YTTRANDEFRIHET. Sedan igår har över 1 000 personer skrivit under namninsamlingen för att förhindra finska polisstyrelsens försök att förbjuda Nordiska motståndsrörelsen.

Campaign for Freedom of speech: Don’t ban the Nordic Resistance Movement

FREEDOM OF SPEECH. Help us prevent the ban. Sign our petition and more.

Skriv under: Förbjud inte Nordiska motståndsrörelsen i Finland

YTTRANDEFRIHET. Finska polisstyrelsen vill förbjuda organisationen. Nu startas en namninsamling mot detta. Uppdaterad 2016-04-12.

FLYGBLADSKAMPANJ: Återta makten från globalisterna!

AKTIVISM. Ett nytt flygblad har nyss anlänt från tryckpressarna och är redo att spridas till folket.

FILM: Motståndsrörelsen ger lögnpressen svar på tal!

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Med anledning av den senaste tidens hets och uthängningar av lögnpressen i Norge har Motståndsrörelsen svarat med en mycket aktiv vecka.

Kampanjsida för demonstrationen lanserad

DEMONSTRATION. Nu är sidan 12november.se lanserad och den kommer uppdateras med all information om demonstrationen i Stockholm.

Näste 6 i kamp mot Trästockfestivalen

SKELLEFTEÅ. Under helgen pågick den numera ökända Trästockfestivalen i Skellefteå med bland annat ”nyanlända” som bussats in gratis. Här kommer en rapport om vad de lokala motståndsmännen sysslat med i samband med spektaklet.

Skicka hälsningar till Andreas Carlsson

SOLIDARITET. Fånghjälpen uppmanar nationella att skicka in hälsningar till nationalisten Andreas Carlsson som sitter häktad misstänkt för mordförsök.

Insamling Kärrtorp

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Fånghjälpen har nu satt upp som mål att samla in pengar för att solidariskt kunna betala av de böter som Nordiska motståndsrörelsens aktivister har dömts till efter Kärrtorp.

Offentlig aktion i Stockholm

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Lördagen den 23 maj genomfördes en aktion i syfte att uppmärksamma det alltjämt pågående folkmordet på Sydafrikas vita befolkning. Diskussioner med polisen och en skogsvistelse stod också på schemat.

Niklas Frost begär resning!

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Niklas Frost dömdes till fem års fängelse för försök till dråp. Nu har en resningsansökan skickats in till Högsta domstolen med nya bevis som visar att Frost är oskyldig.

Motståndsrörelsens vapeninsamling

Detta var vårt aprilskämt 2013, läs det och även våra tidigare skämt.

Film från torgmötet i Mariannelund

Här kommer Motstånd Medias film från det öppna mötet i Mariannelund. Filmen visar bland annat de två talen, av Simon Lindberg och Pär Sjögren, och det efterföljande föredraget, som hölls av Pär Öberg.

Rapportering från Mariannelund

Här följer en rapportering direkt från torgmötet i Mariannelund.  

Öppet möte i Mariannelund

På lördag håller Svenska motståndsrörelsen öppet möte i Mariannelund.

Film från torgmötet i Ludvika

Här kommer en film från Svenska motståndsrörelsens torgmöte i Ludvika. Torgmötet lockade runt 200 åhörare och Pär Sjögren talade för Svenska motståndsrörelsen.

Motståndsrörelsen i Ludvika – en sammanfattning

Under helgen anordnade Svenska motståndsrörelsen ett offentligt möte i Ludvika. På kvällen hölls även föreläsningar om bland annat ämnet invandringspolitik. Här följer en sammanfattning av Marcus Andersson som var på plats.