MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Fånghjälpen har nu satt upp som mål att samla in pengar för att solidariskt kunna betala av de böter som Nordiska motståndsrörelsens aktivister har dömts till efter Kärrtorp.

fanghjalp

Den 15 december genomförde en grupp medlemmar och sympatisörer till Nordiska motståndsrörelsen en motdemonstration mot en manifestation i Kärrtorp som gick under parollen ”inga nazister i Kärrtorp”. Våldsamheter utbröt mellan vänsterextremister och Nordiska motståndsrörelsens anhängare och media blåste upp händelsen till ofattbara proportioner. Med rena lögner spred de sedan ut en skräckbild om Nordiska motståndsrörelsen där man anklagade deltagarna för att ha attackerat barnvagnar, kvinnor och pensionärer.

Det media inte förtäljde angående händelserna är bland annat att:

  • Linje 17, som stod som arrangörer för manifestationen egentligen är en frontorganisation för Rättvisepartiet socialisterna. Partiet tillämpar en så kallad entrism, vilket innebär att man genom andra grupper och frontorganisationer försöker påverka människor som normalt sett inte stödjer deras ideologi.
  • Många av deltagarna var våldsamma vänsterextremister som var förbereda på en konfrontation.
  • Barn och kvinnor med barnvagn befann sig aldrig i farozonen. De som mötte motdemonstranterna var militanta medlemmar i den nu nedlagda organisationen RF, Revolutionära Fronten samt AFA, Antifascistisk Aktion.
  • På den andra demonstrationen i Kärrtorp, där många av Sveriges ledande politiker deltog framfördes bland annat en sång vars text innehöll budskap som ”slipa kniven och skicka grisen (Jimmie Åkesson) till slakten”.
  • I åratal har våldsvänstern med passivt stöd från makteliten, fört en systematisk och mycket våldsam kampanj mot svenskar som opponerar sig mot den ohejdade massinvandringen till vårt land. Vänsterextremisternas dåd har nästan alltid urskuldats av de etablerade medierna vilka tillsammans med andra makthavare har ett intresse av att föra svenska folket bakom ljuset i dessa frågor.

Polisen anmälde även deltagarna i Linje 17 för våldsamt upplopp. I anmälan står det bland annat:

Som på given signal bröt sig ett 50-tal av den totala gruppen på ca 150 vänsteraktivister sig loss och påbörjade ett angrepp på polismännen. Angreppet bestod av slag, sparkar, knuffar och kastning av allt tillgängligt som fanns på platsen. Angreppet var mer eller mindre konstant under en period av 5-10 minuter.

Totalt blev 26 personer med koppling till Nordiska motståndsrörelsen omhändertagna och åtalade för upplopp m.m. samtliga över 18 år dömdes till minst 6 månaders fängelse och i vissa fall till böter och rättegångskostnader.

Huruvida de var skyldiga eller delaktiga var inte intressant utan det var deras engagemang i Nordiska motståndsrörelsen som var det som avgjorde i tingsrätten. Minst en av våra kamrater dömdes till 6 månaders fängelse för att enbart ha filmat händelsen. Tre av våra kamrater tvingades sitta häktade i tre månader var i väntan på rättegång. Under de husrannsakningar som genomfördes av polisen uppfördes dessutom socialanmälningar fyllda med lögner om familjerna, och kvinnor och barn tvingades ut i vinterkylan utan anpassade kläder.

Insamling
Nu när den sista domen i hovrätten har fallit är det dags att praktisera folkgemenskap och visa solidaritet med de dömda kämparna. Fånghjälpen, som är Motståndsrörelsens organisation som arbetar med att stödja fängslade nationella aktivister, har nu satt upp som mål att samla in 111 000 kronor för att kunna betala av böterna för de aktivister som dömts till böter efter händelserna i Kärrtorp.

Nu kan vi på utsidan visa att det är i förlängningen är fruktlöst för systemets alla delar – vare sig det handlar om massmedia, vänstrerextremister eller korrupta domstolar – att försöka hindra svenskar som organiserar sig. Tiden som inlåst är en börda som våra kamrater tyvärr måste ta själva, men pengarna kan vi betala tillsammans som en enad front!

PG- 53 07 66-5
Märk inbetalningen med ”Fånghjälpen”.

Swish: 123 378 53 91
Skriv i meddelandefältet att det är till ”Fånghjälpen”.

På följande uppgifter kan du överföra pengar från utlandet:
IBAN: SE21 9500 0099 6018 0530 7665
BIC: NDEASESS

Insamlingen kommer att gå att följa här på Nordfront och vi återkommer när insamlingen är klar.


  • Publicerad:
    2016-03-10 19:25