TÄVLING. För att göra årets tillställning av politikerveckan i Almedalen extra givande utlyser Nordfront en tävling som du kan delta i. Läs mer här.

För att på bästa vis mobilisera alla våra sympatisörer till att göra nytta under Almedalsveckan och samtidigt förena nytta med nöje har vi som tidigare utannonserat valt att ta fram en ny t-shirt så att du kan visa oss ditt stöd, tillfälligt rabatterat priset på klistermärken och släppt ny DIY-propaganda som du kan skriva ut och sprida. För att höja temperaturen ytterligare lanserar vi nu en tävling med fina priser.

Första priset är:

  • Enorm heder och ära, en stödtröja, ett diplom, Motståndsrörelsens 20-års bok, en av Nordiska motståndsrörelsens stödfanor, ett exemplar av samtliga nummer av tidningen Nationellt motstånd som fortfarande finns i lager samt att du blir en av de första i världen som får tillgång till en helt nytryckt skrift som ännu inte lanserats.

Plats 2-10 får:

  • Viss ära, en stödtröja samt blir en av de första i världen som får tillgång till en helt nytryckt skrift som ännu inte lanserats.

Vinnarna utses av en omutbar jury bestående av delar av Nordfronts redaktion och Nordiska motståndsrörelsens riksledning. Vilka vinnarna är meddelas på Nordfront.se den 15 juli och priserna skickas ut därefter. Om du önskar kommer du att publiceras med ett alias istället för ditt riktiga namn.

Tävlingens regler
För att delta i tävlingen beväpnar du dig med en mobil och/eller kamera och andra lämpliga tillbehör och tar dig till Gotland under Almedalsveckan. Efteråt skickar du in filmer, foton och text till oss som bevisar och beskriver din aktivism. Filmer kan med fördel läggas upp på valfri medieplattform och att du sedan bara skickar länken. Bilder kan antingen skickas direkt eller läggas upp på valfri delningssida. Vi uppmuntrar dig dessutom att märka allt material du laddar upp på sociala medier med hashtaggen #RevolutionAlmedalen.

Nedan följer olika moment som ger poäng i tävlingen. Större spridning och under fler tillfällen ger högre poäng.

  • Sprid vår propaganda. Sätt upp våra klistermärken och DIY-affischer (givetvis bara på platser där det är lagligt att göra detta). Dela ut våra flygblad. Ställ dig med stödtröjan eller vår propaganda så du syns i olika direktsändningar.
  • Bedriv medborgarjournalistik. Fotografera kända PK:iter. Nordfront är intresserade av både kvalitativa stockfoton av politiker, journalister, debattörer och B-kändisar som kan användas till framtida artiklar, men även bilder där dessa gör bort sig efter för många glas rosévin. Konfrontera dem med filmkamera och ställ obekväma frågor osv.
  • Delta på olika tal och uttryck dina åsikter. Slut upp i publiken och visa ditt stöd under Nordiska motståndsrörelsens tal kl 16:00 vid Hamnplan den 5, 6 och 7 juli. Delta under folkförrädarnas tal med burop eller genom att skandera att de just är folkförrädare. Vi önskar dock inte att någon beter sig som vänsterextremister utan istället håller ”god ton” och uttrycker sina åsikter under talpauser eller efter att framförandena avslutas.
  • Sanera. Bränn folkförrädarnas flaggor och propaganda (givetvis får du bara göra detta med sådant som delats ut gratis och om inte eldningsförbud råder). Hjälp till att upprätthålla lagen mot maskeringsförbud genom att rycka maskeringen från eventuella ”antifascister”.
  • Innovation. Kom på egna idéer på saker som du tror att vi uppskattar och utför dem. Tänk utanför boxen och gör ditt yttersta för att sprida det sunda budskapet eller stoppa det folkfientliga. Uppfriskande aktioner genomförda med stor innovationsanda kommer imponera extra mycket på juryn!

Nordfront förbehåller sig rätten att använda allt inkommet material så som vi önskar. Må bästa män och kvinnor vinna!


  • Publicerad:
    2018-06-28 13:00