Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Häng med till Almedalen!

Av Redaktionen, 2018-06-18
redaktionen@nordfront.se

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Nordiska motståndsrörelsen invaderar Gotland nästa månad – här är allt du behöver veta för att planera din egen resa till årets största vit makt-event.

Efter förra årets dundersuccé där Nordiska motståndsrörelsen stal hela showen under politikerveckan i Almedalen återvänder organisationen till Gotland i år igen.

Nordiska motståndsrörelsen kommer i år främst närvara på politikerveckan mellan torsdag och lördag. Under de tre dagarna, den 5-7 juli, kommer Motståndsrörelsens representanter att finnas på plats för att dela ut material och debattera vid Södertorg klockan 11:00-15:30. Dessutom kommr tal att hållas dagligen klockan 16:00 i Visby hamn. Här kan du läsa mer om de spikade talarna.

Utöver detta kommer organisationens aktivister att bjuda på aktivistiska överraskningar och Nordfront kommer precis som förra året att livestreama.

Alla till Gotland!
Efter succén förra året där en mindre och handplockad skara aktivister testade terrängen hoppas vi i år på en mycket större uppslutning av sympatisörer. För att dessa sympatisörer ska kunna förena nytta med nöje på bästa sätt har Nordfront dessutom utlyst en aktivisttävling med fina priser. Vi vill se en fullständig invasion av Gotland!

Emil Hagberg utlovade tidigare i år 1000 fulla skinheads till Gotland om Motståndsrörelsen portades från Almedalen. Nu när vi till slut beviljades talartid behöver invasionen av Gotland inte ske i berusat tillstånd; men ju fler nationalister som dyker upp, skinnskallar eller ej, desto bättre.

Region Gotland har trots allt försökt motverka Motståndsrörelsens medverkan genom att neka oss att hyra mark, vi hoppas därför att så många som möjligt sluter upp och visar vad de tycker om detta fräcka försök till valpåverkan från politikerna på Gotland.

Till Gotland kan man resa antingen med färja eller flyg, eller egna attackbåtar. Region Gotland har en hemsida med information för turister som innehåller allt man behöver veta för att planera sin resa.

Vill du hjälpa oss att sprida ett sunt budskap under Almedalsveckan kan du skriva ut egen propaganda att ta med dig på denna sida eller köpa rabatterade klistermärken och en stödtröja här.

Denna artikel kommer att uppdateras och fyllas på med mer information allt eftersom det närmar sig. Väl mött på Gotland!


  • Publicerad:
    2018-06-18 10:30