Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Vinnare i aktivisttävlingen under Almedalsveckan

Av Redaktionen, 2018-07-15
redaktionen@nordfront.se

TÄVLING. Som utlovat presenteras här vinnarna från tävlingen #RevolutionAlmedalen.

Nordiska motståndsrörelsen gjorde enorm succé under Almedalsveckan och kom även att dominera i media. Många är de aktivister som bör äras för detta, både sådana som varit verksamma framför och bakom scenen. Fantastiska talare och konferencier, duktiga debattörer, van säkerhetspersonal, flitiga skribenter, filmare och fotografer, auktoritära gruppchefer, modiga aktivister, kamrater som ställt upp för varandra, ansvariga för logi och sådana som gjort stora materiella uppoffringar.

Det har varit oerhört svårt att bara kora tio personer, när det egentligen är ytterligare runt hundra som gjort tillräckligt mycket för att förtjäna att vinna, men efter hård överläggning från juryn kommer här resultatet.

Vinnare – alltså årets aktivist under Almedalsveckan – heter Emma Andersson. Hon är trogen medlem i Näste 2 och var under vecken extremt driftig, totalt orädd och stod dessutom på sig väl mot yttrandefrihetshatande provokatörer. Emma Andersson vinner för detta, förutom stor ära, också en stödtröja, ett diplom, Motståndsrörelsens 20-års bok, en av Nordiska motståndsrörelsens stödfanor, ett exemplar av samtliga nummer av tidningen Nationellt motstånd som fortfarande finns i lager samt ett exemplar av den nytryckta versionen (så ny att den ännu inte finns till försäljning) av skriften Nationalsocialismen den biologiska världsåskådningen.

På plats 2-10 och därför vinnare av varsin stödtröja och ett exemplar av den nytryckta versionen av Nationalsocialismen den biologiska världsåskådningen är följande:

2. Martin Stiegedal, Norge.
3. D, Gotland.
4. M, Näste 1.
5. Rickard Björkman, Näste 2.
6. V, Värmland.
7. Jacob Ivarsson, Näste 5.
8. C, Näste 3.
9. Simon Engelin, Näste 2.

10. Tobias Lindberg, Informationskriget.

Bra kämpat alla, nämnda som onämnda. Stort tack för denna gång!


  • Publicerad:
    2018-07-15 16:08